Brand bij LaminaatenParket.nl

Vrijdag 04 november 2022

Een pakhuis op het Haagse industrieterrein Forepark is afgelopen woensdag door een grote brand volledig verwoest. Een van de getroffen bedrijven is LaminaatenParket.nl.
Brand bij LaminaatenParket.nl

Op Linkedin meldt het bedrijf het verdrietige nieuws. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen, daarnaast heeft LaminaatenParket.nl acht verschillende vestigingen. Daardoor wordt 99,5% van de orders gewoon geleverd zoals gepland. De paar pechvogels zijn reeds geïnformeerd.

 

Het team van LaminaatenParket.nl bedankt voor de hartverwarmende reacties en aangeboden hulp. Samen zijn zij druk bezig om de dagelijkse gang van zaken weer zo snel mogelijk op te pakken.Links

www.laminaatenparket.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, vloeren, laminaat, parket, pvc, brand, vuur, #laminaatenparket

Gerelateerd nieuws
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder
 
Nieuwe ceo Homefashion Group
lees verder
Karpethal op Heimtextil vol
De nieuwe Carpets & Rugs hal op Heimtextil is volgeboekt en telt nu ongeveer 100 fabrikanten en merken, een mooi aantal voor het nieuwe platform, waar ze naast hun nieuwe producten ook duurzame concepten zullen presenteren.
lees verder
Unilin koopt Balta-site
Quick-Step moeder Unilin heeft een veertien hectare groot terrein van voormalig buurman Balta in Avelgem opgekocht.
lees verder
 
Angela van Dongen naar Upstairs
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden