Brand bij LaminaatenParket.nl

Vrijdag 04 november 2022

Een pakhuis op het Haagse industrieterrein Forepark is afgelopen woensdag door een grote brand volledig verwoest. Een van de getroffen bedrijven is LaminaatenParket.nl.
Brand bij LaminaatenParket.nl

Op Linkedin meldt het bedrijf het verdrietige nieuws. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen, daarnaast heeft LaminaatenParket.nl acht verschillende vestigingen. Daardoor wordt 99,5% van de orders gewoon geleverd zoals gepland. De paar pechvogels zijn reeds geïnformeerd.

 

Het team van LaminaatenParket.nl bedankt voor de hartverwarmende reacties en aangeboden hulp. Samen zijn zij druk bezig om de dagelijkse gang van zaken weer zo snel mogelijk op te pakken.Links

www.laminaatenparket.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, vloer, vloeren, laminaat, parket, pvc, brand, vuur, #laminaatenparket

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Heditex Boxtel geopend
Heditex, de groothandel voor woning- en projectinrichting, parketzaak en gordijnatelier, heeft afgelopen vrijdag de nieuwe vestiging in Boxtel officieel geopend.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder
Lagere verkoop detailhandel Q3
De Nederlandse detailhandel zette in het derde kwartaal van 2022 ruim 4% meer om dan in dezelfde periode een jaar eerder. Het volume nam met bijna 4% af. Bij meubelzaken was de afname zelfs 17%.
lees verder
Interfloor vernieuwt Globe Project
De komende weken wordt de in kleur vernieuwde Globe Project Econylģ Yarn gelanceerd, volgens Interfloor de eerste en reeds jaren best verkochte Econyl tapijtcollectie van Nederland!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden