Brand bij beddenzaak

Dinsdag 01 mei 2018

Aan de Hoofdstraat in Noordwijk aan Zee is maandagavond brand uitgebroken in een beddenzaak. Dat meldde diverse media 's avonds laat.
Brand bij beddenzaak

De korte en felle brand in de opslag is rond 21:30 uur ontstaan in een technische ruimte. De brand was volgens de brandweer rond 23:00 uur geblust. Vier woningen boven de beddenzaak in het voormalige pand van McDonalds zijn ontruimd. Mogelijk kunnen de bewoners niet terugkeren naar hun huizen, omdat er teveel rook en roetschade is. Uit voorzorg werd tevens een restaurant in de buurt van de beddenwinkel ontruimd.

De brandweer was met drie auto’s uitgerukt. Er zijn geen gewonden gevallen, maar wel was er een flinke rookontwikkeling waardoor de toegang tot de Hoofdstraat is afgesloten.

In het pand aan de Hoofdstraat 94 zit sinds vorig jaar Business Class Boxsprings van ondernemer Michael Heinicke. Deze was begin dit jaar al eerder slachtoffer, toen relschoppers uit het uitgaanspubliek de zaak waren binnengedrongen en er een puinhoop van hadden gemaakt, zo meldt Omroep West op haar website.
Links

www.b-class.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, slaap, slapen, kids, kinder, kindermeubel, slaapkamer, bed, ledikant, bedtextiel, matras, kussen, bedlinnen, overtrek, retail, winkel, opening, open, brand, vuur, rook

Gerelateerd nieuws
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Werking Somnox-slaaprobot betwijfeld
Verbetert de Somnox-slaaprobot van Auping je nachtrust echt? Somnox beweert in haar reclame van wel, maar geeft in een item van Radar Radio toe dat hier nog geen wetenschappelijk bewijs voor is.
lees verder
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden