Brand bij beddenzaak

Dinsdag 01 mei 2018

Aan de Hoofdstraat in Noordwijk aan Zee is maandagavond brand uitgebroken in een beddenzaak. Dat meldde diverse media 's avonds laat.
Brand bij beddenzaak

De korte en felle brand in de opslag is rond 21:30 uur ontstaan in een technische ruimte. De brand was volgens de brandweer rond 23:00 uur geblust. Vier woningen boven de beddenzaak in het voormalige pand van McDonalds zijn ontruimd. Mogelijk kunnen de bewoners niet terugkeren naar hun huizen, omdat er teveel rook en roetschade is. Uit voorzorg werd tevens een restaurant in de buurt van de beddenwinkel ontruimd.

De brandweer was met drie auto’s uitgerukt. Er zijn geen gewonden gevallen, maar wel was er een flinke rookontwikkeling waardoor de toegang tot de Hoofdstraat is afgesloten.

In het pand aan de Hoofdstraat 94 zit sinds vorig jaar Business Class Boxsprings van ondernemer Michael Heinicke. Deze was begin dit jaar al eerder slachtoffer, toen relschoppers uit het uitgaanspubliek de zaak waren binnengedrongen en er een puinhoop van hadden gemaakt, zo meldt Omroep West op haar website.
Links

www.b-class.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubels, meubilair, personalia, slaap, slapen, kids, kinder, kindermeubel, slaapkamer, bed, ledikant, bedtextiel, matras, kussen, bedlinnen, overtrek, retail, winkel, opening, open, brand, vuur, rook

Gerelateerd nieuws
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden