Blokker start verkoop meubels

Maandag 28 november 2022

Blokker test de verkoop van meubelen. Volgens Retailtrends heeft de keten in de vernieuwde winkel van in Muiden een showroom van meubelwinkel Vince Group ondergebracht.
Blokker start verkoop meubels

Foto: Vince Group

 

 

De Vince Group biedt via de marktplaats van Blokker al enkele jaren meubels aan van de merken Dimehouse, Livin24 en Bronx74. In de Blokker winkel in Muiden kunnen klanten meubels via een QR-code bestellen op Blokker.nl en worden deze vervolgens thuisbezorgd. Vooralsnog is dit een proef die zes maanden duurt. Als deze periode succesvol is gaan mogelijk meer Blokker winkels meubels verkopen.

 

Dit lijkt een onderdeel van de ambities van moederbedrijf Mirage Retail, zoals deze al in 2020 door eigenaar-topman Michiel Witteveen aan het Parool werden geuit. Mirage Retail wil via overnames andere producten aan gaan bieden, meubilair, maar ook elektronica en doe-het-zelfartikelen.

 

Eerder startte de keten in huishoudelijke producten overigens al met slaapkamerproducten.Links

www.blokker.nl
www.vincegroup.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, franchise, winkelformule, inkoop, overname, familieblokker, acquisitie, management, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, meubelen, meubels, meubilair, #blokker, #vincegroup. #mirageretail

Gerelateerd nieuws
Webinar Milaan van NII
Het Nederlands Interieur Instituut (NII) organiseert een webinar waarin Zuzanna Skalska en Jeroen Junte interieurprofessionals bijpraten over de Milaan Design Week.
lees verder
 
Shinzo loungestoel Walter Knoll
lees verder
Marktrapport over vloeren
Marktdata publiceert een nieuw rapport over de vloerenmarkt, waarin o.a. wordt geconstateerd dat de consument prijsgevoeliger aan het worden is.
lees verder
Veiling Jan Sikkes bij Troostwijk
Wegens faillissement is Jan Sikkes de grootste stoffen- en gordijnenzaak van Nederland definitief gesloten. De complete inboedel en in totaal een miljoen strekkende meter stof wordt wordt nu online geveild door Troostwijk Auctions.
lees verder
 
Meer MDXL nieuws
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden