Blokker start verkoop meubels

Maandag 28 november 2022

Blokker test de verkoop van meubelen. Volgens Retailtrends heeft de keten in de vernieuwde winkel van in Muiden een showroom van meubelwinkel Vince Group ondergebracht.
Blokker start verkoop meubels

Foto: Vince Group

 

 

De Vince Group biedt via de marktplaats van Blokker al enkele jaren meubels aan van de merken Dimehouse, Livin24 en Bronx74. In de Blokker winkel in Muiden kunnen klanten meubels via een QR-code bestellen op Blokker.nl en worden deze vervolgens thuisbezorgd. Vooralsnog is dit een proef die zes maanden duurt. Als deze periode succesvol is gaan mogelijk meer Blokker winkels meubels verkopen.

 

Dit lijkt een onderdeel van de ambities van moederbedrijf Mirage Retail, zoals deze al in 2020 door eigenaar-topman Michiel Witteveen aan het Parool werden geuit. Mirage Retail wil via overnames andere producten aan gaan bieden, meubilair, maar ook elektronica en doe-het-zelfartikelen.

 

Eerder startte de keten in huishoudelijke producten overigens al met slaapkamerproducten.Links

www.blokker.nl
www.vincegroup.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, huishoud, woonwinkel, detailhandel, formule, franchise, winkelformule, inkoop, overname, familieblokker, acquisitie, management, webshop, retail, winkel, detailhandel, keten, meubelen, meubels, meubilair, #blokker, #vincegroup. #mirageretail

Gerelateerd nieuws
Extra fondsen winkelgebieden
Negen Nederlandse dorpen en steden krijgen in totaal € 26 miljoen om hun winkelgebied te versterken en levendig te houden. Het ministerie van Economische Zaken financiert dit vanuit het fonds ‘Impulsaanpak Winkelgebieden’.
lees verder
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden