Bijzettafel Ken helemaal in metaal

Donderdag 30 december 2021

Elle Decoration noemde de Ken Stool, ontworpen door Marcel Wanders, in 2007 een 'Future Classic'. Volgens Nederlands designmerk Quodes was dit juist. Het bedrijf vroeg Wanders om een bijzettafelversie te ontwerpen, in 2021 is hiervan ook een metalen variant beschikbaar.
Bijzettafel Ken helemaal in metaal

De originele Ken Side Table heeft een glazen blad. Het design speelt met rondingen en heeft een zwart gepoedercoat onderstel. De nieuwe versie werd in 2021 ontworpen en is volledig gemaakt van gepoedercoat staal en in één kleur. Quodes noemt het een nieuwe interpretatie van een klassieker.

 

De volledig metalen versie is verkrijgbaar in Silk Grey of Signal Brown en de adviesprijs is € 395.Links

www.quodes.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kast, tafel, meubelen, stoel, bank, bijzettafel, salontafel, kruk, meubel, #quodes, #marcelwanders

Gerelateerd nieuws
Actona en Himolla in Woonindustrie
De Woonindustrie (DWI) heeft er twee grote namen bij. Tijdens de Vakdagen zijn in Nieuwegein ook Actona en Himolla te zien.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden