Behang met aaibare structuur

Dinsdag 22 november 2022

Behanggroothandel Gebr. Eijffinger uit Zoetermeer introduceert Embrace. Een nieuwe behangcollectie met een aaibare structuur.
Behang met aaibare structuur
Behang met aaibare structuur Behang met aaibare structuur Behang met aaibare structuur

De verfijnde details van Embrace worden volgens Eijffinger pas ontdekt als je aandachtig kijkt naar het behang: 'Deze nieuwe collectie is een intrigerende expressie van natuurlijke materialen. Structuren vol verbinding, bewerkt tot een nieuw product.'

 

Voelbaar reliëf kenmerkt deze nieuwe collectie. De ontwerpen zijn volgens de behangleverancier elegant en gelaagd. Soms volumineus en krachtig, dan weer delicaat en subtiel. Met de hand kun je de draden volgen, ritmisch verweven tot een organisch patroon.

Zo kan je in de collectie onder andere de rimpelingen in het zand ontdekken, die achtergelaten lijken door de golven van de zee. Of een ingenieus mozaïek patroon van samengesmolten kleurrijke stipjes of in elkaar overvloeiende nuances, dat lijkt op geglazuurd keramiek. In de collectie zit ook een ragfijn bladnerf patroon, licht glinsterend tegen een matte achtergrond. En tenslotte noemen we een grafisch patroon, dat doet denken aan een wandtapijt.

 

De Embrace-collectie heeft een variëteit aan kleuren, door Eijffinger beschreven als warme neutralen, blozende aardetinten, mistig grijsgroen en innig oker. Deze nieuwe collectie is vanaf december in de winkels verkrijgbaar.Links

www.eijffinger.com

Tags

nieuws, interieur, behang, wanddecoratie, behanger, lijm, aaibaar, structuur, kleuren, zandtinten, grijstinten, natuur, keramiek, bladnerf, mozaiek, #eijffinger, #embrace

Gerelateerd nieuws
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Raamdecoratie volgens laatste trends
Groothandel Intr lanceert een nieuwe collectie Wepro raamdecoratie, die te bestellen is via een online bestelconfigurator.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden