Behang met aaibare structuur

Dinsdag 22 november 2022

Behanggroothandel Gebr. Eijffinger uit Zoetermeer introduceert Embrace. Een nieuwe behangcollectie met een aaibare structuur.
Behang met aaibare structuur
Behang met aaibare structuur Behang met aaibare structuur Behang met aaibare structuur

De verfijnde details van Embrace worden volgens Eijffinger pas ontdekt als je aandachtig kijkt naar het behang: 'Deze nieuwe collectie is een intrigerende expressie van natuurlijke materialen. Structuren vol verbinding, bewerkt tot een nieuw product.'

 

Voelbaar reliëf kenmerkt deze nieuwe collectie. De ontwerpen zijn volgens de behangleverancier elegant en gelaagd. Soms volumineus en krachtig, dan weer delicaat en subtiel. Met de hand kun je de draden volgen, ritmisch verweven tot een organisch patroon.

Zo kan je in de collectie onder andere de rimpelingen in het zand ontdekken, die achtergelaten lijken door de golven van de zee. Of een ingenieus mozaïek patroon van samengesmolten kleurrijke stipjes of in elkaar overvloeiende nuances, dat lijkt op geglazuurd keramiek. In de collectie zit ook een ragfijn bladnerf patroon, licht glinsterend tegen een matte achtergrond. En tenslotte noemen we een grafisch patroon, dat doet denken aan een wandtapijt.

 

De Embrace-collectie heeft een variëteit aan kleuren, door Eijffinger beschreven als warme neutralen, blozende aardetinten, mistig grijsgroen en innig oker. Deze nieuwe collectie is vanaf december in de winkels verkrijgbaar.Links

www.eijffinger.com

Tags

nieuws, interieur, behang, wanddecoratie, behanger, lijm, aaibaar, structuur, kleuren, zandtinten, grijstinten, natuur, keramiek, bladnerf, mozaiek, #eijffinger, #embrace

Gerelateerd nieuws
Meer transparantie in textielbranche
Modint en Impactbuying werken samen aan transparante toekomst in kleding- en textielbranche door middel van de ontwikkeling van een speciale tool.
lees verder
 
NIeuwe behangkleuren
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Data Decosit 2023 bekend
Organisator Fedustria gaat de beurs Decosit in 2023 organiseren op 5 & 6 september in Brussels Expo.
lees verder
Heditex Boxtel geopend
Heditex, de groothandel voor woning- en projectinrichting, parketzaak en gordijnatelier, heeft afgelopen vrijdag de nieuwe vestiging in Boxtel officieel geopend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden