Behang met aaibare structuur

Dinsdag 22 november 2022

Behanggroothandel Gebr. Eijffinger uit Zoetermeer introduceert Embrace. Een nieuwe behangcollectie met een aaibare structuur.
Behang met aaibare structuur
Behang met aaibare structuur Behang met aaibare structuur Behang met aaibare structuur

De verfijnde details van Embrace worden volgens Eijffinger pas ontdekt als je aandachtig kijkt naar het behang: 'Deze nieuwe collectie is een intrigerende expressie van natuurlijke materialen. Structuren vol verbinding, bewerkt tot een nieuw product.'

 

Voelbaar reliëf kenmerkt deze nieuwe collectie. De ontwerpen zijn volgens de behangleverancier elegant en gelaagd. Soms volumineus en krachtig, dan weer delicaat en subtiel. Met de hand kun je de draden volgen, ritmisch verweven tot een organisch patroon.

Zo kan je in de collectie onder andere de rimpelingen in het zand ontdekken, die achtergelaten lijken door de golven van de zee. Of een ingenieus mozaïek patroon van samengesmolten kleurrijke stipjes of in elkaar overvloeiende nuances, dat lijkt op geglazuurd keramiek. In de collectie zit ook een ragfijn bladnerf patroon, licht glinsterend tegen een matte achtergrond. En tenslotte noemen we een grafisch patroon, dat doet denken aan een wandtapijt.

 

De Embrace-collectie heeft een variëteit aan kleuren, door Eijffinger beschreven als warme neutralen, blozende aardetinten, mistig grijsgroen en innig oker. Deze nieuwe collectie is vanaf december in de winkels verkrijgbaar.Links

www.eijffinger.com

Tags

nieuws, interieur, behang, wanddecoratie, behanger, lijm, aaibaar, structuur, kleuren, zandtinten, grijstinten, natuur, keramiek, bladnerf, mozaiek, #eijffinger, #embrace

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerende houten wanden
lees verder
 
Behangprimeur op Proposte
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden