Bakken in eigen keuken populair

Donderdag 13 januari 2022

[Sponsored artikel] - Voor velen is een programma als Heel Holland Bakt, waarin de mooiste baksels op het scherm verschijnen, het hoogtepunt van de week. In een tijd waarin we veel thuis zijn brengen we ook meer tijd in de keuken door.
Bakken in eigen keuken populair

Hoeveel bakprogramma’s we ook kijken - waarbij het leuk is om mensen hun best zien doen om mooie en lekkere resultaten te zien bereiken - het zelf maken van deze mooie creaties is lastig.

 

De mensen op tv te zien zijn bakken thuis vaak al jaren, ook degenen bij wie alles in de eerste aflevering al helemaal misgaat, zodat zij de show moeten verlaten. Ze hebben meestal reeds ontelbaar veel taarten, koekjes en broden gebakken, en zijn echte kenners te noemen. Hun werk ziet er op het scherm misschien gemakkelijk uit, maar dat is alleen omdat ze er zoveel ervaring mee hebben.

 

Wie de keuken in duikt, zelfs met zo’n mooi apparaat van KitchenAid in de aanslag (net als de bakkers in de competitie), heeft tijd nodig om het apparaat te leren kennen. Er komt niet vanzelf een perfecte taart uit de oven. Goed leren bakken, dat is meters maken. Dingen uitproberen, leren van fouten en gevoel krijgen voor het hele proces. Met de populariteit van het bakken komt de mogelijkheid om accessoires voor in de keuken te verkopen.

 

En alhoewel het bakken zelf een leuke hobby kan zijn, wordt het toch extra fijn als je daarna ook lekker kunt genieten van de resultaten. Bijvoorbeeld op leuk servies zoals het authentieke servies met leuke tekeningen van Blond Amsterdam of een ander merk dat past de baksels, en een feestje maakt van het eten. Ook al ziet alles er nog niet perfect uit, alle liefde die de maker in de baksels heeft gestoken proef je meteen terug.

 

 

[Sponsored artikel]



Links

www.debijenkorf.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, koken, bakken #bijenkorf, #blondamsterdam

Gerelateerd nieuws
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Eigen merk By Fonq
Op 11 januari 2022 lanceert online woonwinkel Fonq een eigen merk: By Fonq. Het eigen merk in modern living biedt een verfrissende collectie van kwalitatieve en toegankelijke woonproducten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden