Artifort op Orgatec

Donderdag 27 oktober 2022

Artifort presenteert een selectie van iconische, modulaire en nieuwe ontwerpen op Orgatec 2022 (nog tot en met 29 oktober in Keulen). Hieronder zijn twee nieuwe meubelsystemen: Track van designers Norm Architects en Beso Table van ontwerper Khodi Feiz.
Artifort op Orgatec
Artifort op Orgatec Artifort op Orgatec

Deze noviteiten worden in verschillende inspiratiezones gecomplementeerd door designs die Artifort onlangs lanceerde: Moon, Compass, Glider, Aloa, Soft Facet, Jima Highback, 070 series en Suit. Met deze ontwerpen onderschrijft Artifort naar eigen zeggen haar expertise in het creëren van eigenzinnige, tijdloze en comfortabele kwaliteitsmeubels voor thuis, publieke ruimtes en kantooromgevingen.

 

Track (ontworpen door Norm Architects) is een modulaire bank met een iconisch en sculpturaal ontwerp. De zwevende rotsachtige modules creëren samen een comfortabel landschap van kleine ziteilanden. De massieve schuimconstructie zorgt voor een scherp contour en biedt volgens Artifort veel comfort. De bank bestaat uit twee delen: een stevige zitting en een bijna zwevende rugleuning. De flexibele Track modules zijn samen te stellen met uitgebreide opties zoals losse armleuningen en een fraai vormgegeven elektrificatie-oplossing.

 

Interactie, vergaderen, communicatie en teamwork zijn bij veel activiteiten in de moderne werkomgeving niet meer weg te denken. Daarom komt het bedrijf met nieuwe losse modules voor het onlangs gelanceerde Beso Table programma van ontwerper Khodi Feiz. De nieuwe losse modules zijn ontworpen voor alle projectmatige omgevingen.Links

www.artifort.com
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.de
www.normcph.com
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, kantoor, beurs, meubel, tafel, kast, opberg, fauteuil, bank, stoel, zitmeubel, stoel, fauteuil, design, #artifort, #orgatec, #normcph

Gerelateerd nieuws
Krachtige ronde bank
Meubelfabrikant Marieís Corner uit Wavre heeft een eigen interpretatie gegeven aan de ronde zitbank.
lees verder
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder
FFDD exposanten voorgesteld
Nog iets meer dan een week en dan vinden de Flanders Furniture Design Days (FFDD) plaats. Van 27Ė31 maart 2023 openen twaalf Belgische meubelleveranciers in de regio West-Vlaanderen hun deuren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden