Artifort op Orgatec

Donderdag 27 oktober 2022

Artifort presenteert een selectie van iconische, modulaire en nieuwe ontwerpen op Orgatec 2022 (nog tot en met 29 oktober in Keulen). Hieronder zijn twee nieuwe meubelsystemen: Track van designers Norm Architects en Beso Table van ontwerper Khodi Feiz.
Artifort op Orgatec
Artifort op Orgatec Artifort op Orgatec

Deze noviteiten worden in verschillende inspiratiezones gecomplementeerd door designs die Artifort onlangs lanceerde: Moon, Compass, Glider, Aloa, Soft Facet, Jima Highback, 070 series en Suit. Met deze ontwerpen onderschrijft Artifort naar eigen zeggen haar expertise in het creëren van eigenzinnige, tijdloze en comfortabele kwaliteitsmeubels voor thuis, publieke ruimtes en kantooromgevingen.

 

Track (ontworpen door Norm Architects) is een modulaire bank met een iconisch en sculpturaal ontwerp. De zwevende rotsachtige modules creëren samen een comfortabel landschap van kleine ziteilanden. De massieve schuimconstructie zorgt voor een scherp contour en biedt volgens Artifort veel comfort. De bank bestaat uit twee delen: een stevige zitting en een bijna zwevende rugleuning. De flexibele Track modules zijn samen te stellen met uitgebreide opties zoals losse armleuningen en een fraai vormgegeven elektrificatie-oplossing.

 

Interactie, vergaderen, communicatie en teamwork zijn bij veel activiteiten in de moderne werkomgeving niet meer weg te denken. Daarom komt het bedrijf met nieuwe losse modules voor het onlangs gelanceerde Beso Table programma van ontwerper Khodi Feiz. De nieuwe losse modules zijn ontworpen voor alle projectmatige omgevingen.Links

www.artifort.com
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.de
www.normcph.com
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, kantoor, beurs, meubel, tafel, kast, opberg, fauteuil, bank, stoel, zitmeubel, stoel, fauteuil, design, #artifort, #orgatec, #normcph

Gerelateerd nieuws
Jysk blijft groeien in Nederland
Jysk Nederland heeft in het boekjaar 2021/22 een recordomzet behaald van Ä 167,3 miljoen, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Ook nu de marktomstandigheden veranderen, blijft JYSK volop investeren in Nederland.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Groen licht overname Home24
In oktober kondigde XXX Lutz aan Home 24 over te willen nemen, nu beveelt de raad van bestuur en de raad van commissarissen van de online webwinkel de aandeelhouders aan om het overnamebod te accepteren.
lees verder
 
Meubelbeurs Brussel back on track
lees verder
 
Wellness Therapy van Varaschin
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden