Artex's Luxury Living aangevuld

Maandag 03 januari 2022

De najaarsintroductie van Artelux matcht met de kleuren van het seizoen en is volgens het bedrijf een waardige en complementaire aanvulling op het Luxury Living thema van afgelopen jaar. Het is een collectie aanvulling van warme tinten - autumn leaves colors - en luxe materialen.
Artex's Luxury Living aangevuld
Artex's Luxury Living aangevuld Artex's Luxury Living aangevuld

De thema’s van de nieuwe stoffen zijn nature, soft, en betaalbare chique. Kwaliteiten Vallei, Heester en Struweel vormen volgens Artelux een decoratieve precollectie en worden in maart aangevuld met een rijke collectie uni’s in de nieuwste kleuren.

 

Heester is een verfijnde transparant met een borderdessin. Het soepel vallende doek (foto 1) van 100% polyester is beschikbaar in drie kleurvarianten. Ondanks het opvallende dessin oogt het doek volgens Artelux toch ingetogen en straalt het een rustgevende sfeer uit. De keuze van polyester maakt dat het doek soep valt, kleurecht is, makkelijk in onderhoud is en een heel subtiel glanseffect heeft.

 

Vallei is een dimout doek van 100% polyester (foto 2). Een doek met een verfijnde weefstructuur met een donkere ketting en gekleurde inslag waardoor de kleurnuances van de waterval een wat donkere inkijk hebben. De stof heeft een lichtdoorlaatpercentage van 20%. Het kleurenpalet varieert van herfst- en watertinten tot een licht kiezelpalet combinatiemogelijkheden met de bedrukte Heester en Struweel.

 

Struweel (foto 3) is een bladderdessin gedrukt op een doek met een überzacht karakter. Een tekening van de rauwheid uit de natuur, struikgewas en gebladerte op een verfijnd zacht doek. Rauw meets elegant. De gebruikte groentinten in de tekening contrasteren met de zwarte achtergrondkleuren maar stralen zowel rust als energie uit.

 

Artelux is een label van Hunter Douglas-dochter Artex, die ook De Ploeg, Loft79, Your Edition en Kendix Allure voert. Laatstgenoemd label heeft een showroom in het ETC Design Center Europe in Culemborg.Links

www.artelux.com
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #etcexpo, #etcdesigncenter, #cityliving, #luxuryliving

Gerelateerd nieuws
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Adorn van Phillip Jeffries
Nog even een dan kunnen interieurprofessionals op 7 en 8 februari terecht in ETC Design Center Europe voor de Design Experience. Onder meer om bij Prades de nieuwste collecties van Phillip Jeffries te ontdekken.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Rolf Bakx weg bij Romo
Na 26 jaar vertrekt managing director Rolf Bakx bij The Romo Group. Hij wil de stoffenbranche achter zich laten en begint een nieuw leven in Portugal.
lees verder
Bod Greiner op Recticel mislukt
Het Oostenrijkse bod heeft vorig jaar een bod op de resterende aandelen van Recticel. Nu blijkt dat vrijwel geen aandeelhouder hier op in is gegaan en inmiddels heeft Recticel ook een aantal bedrijfsonderdelen al verkocht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden