Architect@Work 2022 geslaagd

Maandag 19 september 2022

Afgelopen week was het weer mogelijk om efficiŽnt te speeddaten in Rotterdam tijdens Architect@Work. Een kort verslag en nieuws: de beurs komt naar Amsterdam.
Architect@Work 2022 geslaagd
Architect@Work 2022 geslaagd Architect@Work 2022 geslaagd Architect@Work 2022 geslaagd Architect@Work 2022 geslaagd Architect@Work 2022 geslaagd

Het aantal bezoekers haalde weliswaar nog niet het pre-corona niveau, maar desalniettemin was Architect@Work in Ahoy Rotterdam weer een bijzonder geanimeerd en fraai aangekleed event. De hoekstands met louter noviteiten stonden dan ook in de belangstelling van de bezoekers die middels speeddaten snel op de hoogte werden gebracht van het laatste nieuws.

Uiteraard nieuws op architectonisch gebied, waaronder opvallend veel (akoestische) panelen zoals onder meer Unilin (foto 2), Triplaco (Print Acoustics), Outdoor Wood Concepts (Woodface Acoustic) en Rockfon's Mono Acoustic.

Daarnaast veel (project)interieur productgoepen, zoals vloerbedekking van onder andere US Floors met Coretec Stone Ceratouch, Cunera met Circulair, Forbo Flooring, Le Tissage d'Arcade met 2Tec2 (foto 3) en Carus met custom-made tapijt van Beaulieu (foto 4, links) en zeker ook verlichtingsmerken waaronder Erco (foto 5) en Internova foto 6).

Kortrijk Xpo, de organisator van het succesvolle Architect@Work-concept, dat inmiddels in verschillende steden in zestien landen actief is (in België in Brussel en Kortrijk), gaat in Nederland uitbreiden: naast om het jaar in Rotterdam, zal in het in de oneven jaren vlak bij Amsterdam neerstrijken, namelijk in het Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaandam!

De eerstkomende Architect@Work in België is op 11-12 mei 2023 in Kortrijk.Links

www.ahoy.nl
www.architectatwork.com
www.architectatwork.nl
www.kortrijkxpo.be
www.taets.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, architectuur, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, kantoor, kantoorfaciliteit, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, tentoonstelling, architect, binnenhuisarchitect, rotterdam, zaandam, amsterdam, project, @atw_intl, #atw, #atwnl, #architectatwork, #ahoy, #kortrijkxpo, #taets, #unilin, #triplaco, #outdoorwoodconcepts, #woodfaceacoustic, #rockfon, #monoacoustic, #usfloors, #coretec, #ceratouch, #cunera, #forboflooring, #2tec2, #carus, #beaulieu, #erco, #internova

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
 
Meer Signify outdoorverlichting
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder
 
Overname Mflor door Karndean
lees verder
Goede sfeer op Showup
De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden