Architect at Work A'dam krijgt vorm

Donderdag 20 juli 2023

Op 27 en 28 september 2023 vindt een nieuwe Nederlandse editie van Architect@Work plaats. Ditmaal in de buurt van Amsterdam (in Taets op het Hembrugterrein in Zaandam). Het deelnemersveld is inmiddels al bijna helemaal gevuld.
Architect at Work A'dam krijgt vorm

Na negen succesvolle edities in Rotterdam zal Architect@Work nu op oneven jaren in Amsterdam plaatsvinden. Op even jaren blijft het evenement in Rotterdam. In juni waren volgens Exhibition manager Anne-Laure Van de Ginste al 140 van de 160 beschikbare stands ingevuld. Daarnaast krijgt het lezingenprogramma van het vakevent steeds meer vorm.

 

Op de eerste dag van de beurs, op woensdag 27 september, geeft architect Oana Bogdan (&Bogdan) een lezing over de verduurzaming van de stedelijke omgeving en hoe ze daar in projecten in België en Nederland gestalte aan geeft. Op de tweede dag, donderdag 28 september, geven architecten Aleksander Guldager Kongshaug (GXN) en Christian Veddeler (3XN) een lezing over bouwen in hout en hoe dat in Denemarken nu vorm krijgt. Daarbij zal onder andere ingezoomd worden op een uiterst duurzaam en volledig houten hotel dat GXN onlangs heeft afgerond.

 

Naast deze lezingen komt het thema Healthy Materials terug in materialententoonstelling Healthy Heroes door Materialdistrict en in de fototentoonstelling door Dutch Architecture Photographers (DAPh). In de tentoonstelling van Materialdistrict zijn ruim 120 innovatieve materiaalsamples te zien, verdeeld onder de noemers Healthy Spaces (materialen die bijdragen aan een gezond binnenklimaat en ons beschermen) en Healthy Planet (duurzame materialen).

 

Architect@Work vindt plaats op 27 en 28 september 2023 in Taets Art and Event Park op het Hembrugterrein in Zaanstad. Op beide dagen van 11.00 uur tot 19.00 uur. U heeft gratis toegang (normaal € 100) na voorregistratie via de website, met de code vermeld op uw uitnodiging. Als u nog geen code heeft dan kunt u deze per email aanvragen bij: amsterdam@architectatwork.com.Links

www.architectatwork.nl
www.taets.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, architectuur, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, kantoor, kantoorfaciliteit, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, tentoonstelling, architect, binnenhuisarchitect, rotterdam, zaandam, amsterdam, project, @atw_intl, #atw, #atwnl, #architectatwork, #ahoy, #kortrijkxpo, #taets

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden