Apt 529 Event

Woensdag 26 mei 2021

Meubelfabrikant Ghyczy presenteert binnenkort een event samen met stoffenfabrikant Dedar in de showroom Apt 529 in hartje Amsterdam.
Apt 529 Event
Apt 529 Event Apt 529 Event

Tijdens het evenement in de onlangs geopende showroom van Ghyczy aan de Prinsengracht (Apt 529) worden Ghyczy-producten getoond die zijn gestoffeerd met stoffen van Dedar Milano, een familiebedrijf opgericht in 1976. Ghyczy uit Swalmen is eveneens een door een familie gerund designbedrijf, opgericht in 1972. Dedar biedt de ambachtelijke meubelen van Peter Ghyczy boeiende kleurenpaletten en onverwachte patronen, die daardoor een nieuwe invalshoek krijgen.
 
Het evenement wordt een week langen gehouden, van 31 mei tot 6 juni, en is op afspraak te bezoeken. Hiervoor is het sturen van een e-mail met contactgegevens en voorkeurstijdvak voldoende. Of door na registratie op de Ghyczy-website een ​​tijdvak te boeken.Links

www.dedar.com
www.ghyczy.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, meubilair, woonkamer, projectinrichting, kantoor, showroom, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, design, ontwerp, stof, bekleding, gestoffeerd, stofferen, #ghyczy, #dedar

Gerelateerd nieuws
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden