Albert Voogd ceo Homefashion

Maandag 13 februari 2023

Onlangs is bekend geworden dat Debbie Klein na vijf jaar de Homefashion Group (Leen Bakker en Kwantum) gaat verlaten. Nu is bekend geworden dat Albert Voogd haar opvolger wordt.
Albert Voogd ceo Homefashion

Albert Voogd wordt per 1 maart de nieuwe ceo van de Homefashion Group (HFG), het bedrijf achter Leen Bakker en Kwantum. Hij volgt Debbie Klein op, die HFG na vijf jaar zal verlaten, zo meld Retailtrends vandaag.

 

Voogd heeft ruim dertig jaar ervaring in de retailbranche. In zijn laatste functie was hij interim-ceo bij Coop supermarkten. Daarvoor was hij ceo bij de Detailresult Groep, waar Dekamarkt en Dirk onder vallen. Eerder was hij werkzaam bij Ahold en bekleedde hij bestuursrollen bij Makro in Zuid-Amerika (coo) en een onderdeel van Walmart in Zuid-Afrika (ceo).

 

Debbie Klein begon 1 februari 2018 als ceo van Leen Bakker. In het najaar van 2020 kreeg ze ook de leiding bij Kwantum. 'Debbie heeft haar opdracht succesvol afgerond,' zegt Gerhard Nordemann, managing partner van eigenaar Gilde Equity Management. 'In eerste instantie heeft ze Leen Bakker beter op de rit gekregen en daarna heeft ze stap voor stap gewerkt aan het realiseren van de mogelijke synergieën tussen Kwantum en Leen Bakker.'Links

www.homefashiongroup.nl
www.kwantum.nl
www.leenbakker.nl

Tags

nieuws, interieur, winkelketens, groep, directeur, ceo, investeringsmaatschappij, vloeren, raamdecoratie, meubelen, inspiratie, sfeer, montageservice, legservice, raamdecoratiemonteur, samenwerking, #hfg, #homefashiongroup, #gilde, #kwantum, #leenbakker

Gerelateerd nieuws
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Duurzaam aanbod matrassen
Emma - The Sleep Company, zet een stap richting duurzaamheid met de introductie van twee nieuwe initiatieven: de lancering van Emma Second Life en het volledig vernieuwde Edge-to-Edge online portfolio en matrassen.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden