Akoestische losleg vinylvloeren

Dinsdag 20 april 2021

Forbo Flooring introduceert een viertal ijzersterke - grotendeels akoestische - vinylcollecties die de klant eenvoudig en heel snel zonder of met lijm kan laten installeren.
Akoestische losleg vinylvloeren
Akoestische losleg vinylvloeren Akoestische losleg vinylvloeren Akoestische losleg vinylvloeren

De nieuwe vinylcollecties Sarlon 15dB, Sarlon 19dB, Modul'up 19dB en Modul'up Compact tellen ieder maar liefst negentig kleuren en bevatten een ruime keuze aan dessins. Met fraaie nieuwkomers als Chill Oak en Stromboli-steen bijvoorbeeld, of het glinsterende Stardust ontwerp. De collecties combineren niet alleen gemakkelijk met elkaar, maar ook met andere Forbo vloeren zoals Eternal en Sphera. De Sarlon collectie zijn tevens geschikt voor situaties waar absorptie van geluid belangrijk is.

 

Forbo leverde met haar Modul’up vinyl loslegvloeren al een uniek product, maar doordat de collectie is uitgebreid, is er nu voor elk type gebouw of ruimte een oplossing. Loslegvloeren zijn ook circulair. Na gebruik kunnen ze eenvoudig verwijderd en hergebruikt worden. Indien dat niet mogelijk is, worden de vloeren in Nederland gerecycled. En misschien wel het belangrijkste: de installatie van Modul’up gaat razendsnel omdat er geen lijm en droogtijd nodig is. Dat betekent bijvoorbeeld dat winkels niet dicht hoeven als ze zich een nieuwe vloer en identiteit willen aanmeten: de vloer kan in een avondje gelegd worden.

 

De hele collectie is uitgerust met een nieuwe Xtrem PUR laklaag, ontwikkeld met een hoogwaardige oppervlaktebescherming op basis van een dubbele uithardingstechnologie (laser + UV, red.). De nieuwe lak zorgt niet alleen voor een ultieme bescherming tegen vlekken, krassen en schuren, maar ook voor een mooi mat effect. De collecties zijn verder antibacterieel en ftalaat-vrij.Links

www.forbo-flooring.be
www.forbo-flooring.nl
www.forbo-flooring.nl/sarlon

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, tapijt, vinyl, pvc, zeil, novilon, marmoleum, linoleum, allura, colorex, eterna, sarlon, flotex, embossing, 3D, 3D embossing, marmoleum, textura, novilon, novilon nova, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, akoestisch, losleggen, #forboflooring, #forbo, #Sarlon, #Modulup

Gerelateerd nieuws
 
Bijzonder kleed met landkaart
lees verder
 
Nieuwe vinylcollectie
lees verder
 
Cornelis bij Rinos
lees verder
Edel Group in Britse handen
Kunstgras en tapijtfabrikant Edel Group uit Genemuiden komt in handen van het Britse Victoria. Victoria is een beursgenoteerde fabrikant en distributeur van vloerproducten, waaronder tapijt en kunstgras.
lees verder
Sterke groei Mohawk
De twee West-Vlaamse bedrijven Unilin en IVC, die samen bijna een derde van de omzet van het Amerikaanse Mohawk vertegenwoordigen, bezorgen 's werelds grootste vloerenproducent een forse groei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden