Ajax slaapt topfit

Donderdag 06 mei 2021

AFC Ajax en DBC Nederland hebben een strategisch partnerschap gesloten om te promoten dat voor het leveren topprestaties goede nachtrust belangrijk is. Voor iedereen.
Ajax slaapt topfit

Het merk M Line, onderdeel van Beter Bed-dochteronderneming DBC Nederland, is leverancier van slaapsystemen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

De overeenkomst met Ajax houdt in dat M line vanaf het begin van volgend seizoen gedurende vier jaar OfficialSleep Supplier voor de club zal zijn. M line zal onder meer nauw samenwerken met Ajax om het belang van een goede nachtrust voor hoge prestaties te promoten, of het nu gaat om topsporters, voetbalfans of het grote publiek. M line zal binnenkort dan te zien zijn op reclameborden en kanalen van Ajax

John Kruijssen, ceo van Beter Bed Holding: 'Bij Beter Bed Holding geloven we dat dat hoe beter we slapen, hoe gelukkiger, gezonder en productiever we zijn. Een goede nachtrust is een essentieel onderdeel van een gezond leven, iets waar vooral elite atleten baat bij hebben. We zijn ontzettend trots dat we de komende jaren ook onze producten aan Ajax kunnen leveren.'

Ajax is dus van plan ook gebruik te gaan maken van M Line's kennis en expertise met betrekking tot slaap, rust en herstel. Volgens Pieter-Bas Stehmann, algemeen directeur van M line past dat bij de belofte van ‘Sleepwell. Move Better'.

M Line heeft reeds samenwerkingsverbanden met topsporters, sportbonden en teams, zoals het NOC NSF (Nederlands Olympisch Comité en Nederlandse Sportfederatie), de KNVB (de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond) en Team Jumbo-Visma-Mline.Links

www.beterbed.be
www.beterbed.nl
www.beterbedholding.nl
www.mline.nl
www.mlineworldwide.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, keten, winkelketen, economie, resultaat, winst, omzet, verkoop, overname, zwanger & co, film, speelfilm, #mline, #dbc, #beterbed, #beterbedholding, #ajax, #afcajax

Gerelateerd nieuws
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Op weg naar Meubelbeurs Brussel
Meubelbeurs Brussel is positief gestemd. De coronaproblematiek lijkt pijlsnel te verminderen. De Belgische overheid gaf al groen licht voor het organiseren van beurzen vanaf september, dus staat van 7–10 november de Meubelbeurs Brussel gepland.
lees verder
NIeuwe kleuren en duurzame stoffen
Auping breidt haar kleuren- en stoffencollectie voor bedden en slaapkameraccessoires uit. De stoffen variëren niet alleen in kleur, materiaal en structuur maar ook in duurzaamheid en productiemethode.
lees verder
Imm 2022 in de startblokken
De internationale interieurvakbeurs Imm Cologne 2022 heeft als motto Time for Exchange. De organisatie wil van 17–23 januari een uitgebalanceerde mix van succesvol gevestigde en nieuwe formules presenteren. De fysieke beurs, gecombineerd met het digitale Magazine by Imm cologne en Ambista.
lees verder
Digitale bibliotheek innovaties
Na de annulering van de beurs van dit jaar vanwege de coronapandemie, breidt Heimtextil zijn aanbod van digitale diensten uit en lanceert het een nieuwe online materialenbibliotheek met de titel ‘Future Materials Library’.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden