3D configurator voor bedden

Donderdag 30 december 2021

Matrassenmerk M Line geeft klanten de mogelijkheid om boxsprings en bedden volledig in 3D te configureren. Shoppen wordt persoonlijk gemaakt door een ‘real-time’ samenstelling van boxspring of bed.
3D configurator voor bedden
3D configurator voor bedden 3D configurator voor bedden 3D configurator voor bedden

Deze nieuwe configuratoren voor boxsprings en bedden worden door het merk M Line uitgerold op de Nederlandse en Belgische markt. De afgelopen jaren is de online oriëntatie op complexe producten in een enorme stroomversnelling geraakt. Doordat fysieke winkels zijn gesloten, in verband met de Covid-19 gerelateerde lockdowns, zoeken consumenten hun heil in de digitale wereld.

 

De 3D-configuratoren maken de barrière voor de klant om online hun aankoopbeslissing te maken zo klein mogelijk, maar daarnaast biedt het ook de verkoopmedewerker in de winkel een tool om de vele opties zichtbaar te maken. Klanten kunnen een keuze maken in verschillende hoofd- en voetborden, de kleur, bijpassende matrassen en accessoires als LED verlichting en nachtkastjes. Online werkt deze op dit moment voor drie modellen: Multi Motion, boxspring Supreme en boxspring Elite.

 

M Line is een merk van DBC Nederland (Dutch Bedding Company), een dochteronderneming van Beter Bed Holding. Sinds september 2001 is M Line aanbieder van slaapsystemen binnen Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het merk produceert naar eigen zeggen kwalitatief hoogstaande matrassen met een gepatenteerde techniek die dynamische ondersteuning, optimale ventilatie en goede bewegingsvrijheid levert.Links

www.beterbedholding.com
www.dbcinternational.nl
www.mline.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, interieur, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, slaap, nachtrust, slapen, dekbed, deken, bedtextiel, bedmode, overtrek, bed, boxspring, matras, onefitsall, onesizefitsall, slaapbranche, slaapzolder, slapenbranche, vakhandel, online, e-commerce, interieurwinkel, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, 3d configurator, #dbc, #mline, #beterbed

Gerelateerd nieuws
LS Bedding zwaait CEO duo uit
1 Januari betekende bij LS Bedding niet alleen de start van een nieuw jaar, maar ook van een nieuw tijdperk. Na 20 jaar samen het bedrijf geleid te hebben, namen Peter De Meyer en Frank Verschuere afscheid als ceo van het bedrijf.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
 
Ruf Betten overgenomen
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden