2015 Nieuws Artifort

Vrijdag 17 april 2015

De Nederlandse meubelfabrikant Artifort heeft kortgeleden noviteiten gelanceerd. Nieuwe meubelen, verschillende updates van bestaande collecties en een exclusieve stoffenlijn.
2015 Nieuws Artifort
2015 Nieuws Artifort 2015 Nieuws Artifort 2015 Nieuws Artifort

Artifort uit Schijndel, bestaat in september 125 jaar. Het bedrijf bracht drie nieuwe meubelen: fauteuil Kalm, modulaire bank Big Island, de serie Beso (eetkamerstoel, barkruk en fauteuil) en Balans, zie de foto's.

In samenwerking met Kvadrat is daarnaast een 90% wollen stoffencollectie in 14 kleuren ontwikkeld, die exclusief door Artifort wordt verkocht.

Tenslotte zijn er wijzigingen in bestaande collecties: De Vega heeft een nieuwe poedercoating, naast de gewone Bras is er nu een Bras Easy Chair, de Lilla heeft een 2.0-variant met andere stiknaden en handvat. De relaxte Mood heeft nu een zusje voor actief zitten gekregen: Mood Active.



Links

www.artifort.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, meubelen, stoel, bank, meubelstof, stof, bekleding, noviteit, textiel

Gerelateerd nieuws
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder
 
Speciale editie Swan stoel
lees verder
W. Schillig sluit herstructurering af
Goed nieuws voor W. Schillig, de insolventieprocedure die vorig jaar startte, wordt bijna afgerond. Dit geeft goede hoop voor de toekomst van de firma uit Opper-Franken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden