Zomerse wanddecoratie

Maandag 19 september 2022

[Sponsored artikel] - De zomer is vrijwel voorbij. Hoe zorg je dat je thuis nog kan blijven genieten van de zomerse sfeer. Hang mooie foto's met herinneringen van deze prachtige zomer aan de muur.
Zomerse wanddecoratie

Afgelopen zomer was het schittend weer. Velen hebben lekker met vrienden of familie buiten gegeten. Aan grote tafels waar iedereen gezellig aan kon aanschuiven. Veel mensen vinden het fijn om in de zomer te barbecueën. Tijdig alles in huis halen in belangrijk, want sommige zaken zijn snel uitverkocht als het mooi weer is. Zeker in de warme zomer dit jaar was het belangrijk om schaduwplekken in de tuin te maken, bijvoorbeeld via parasols, zonwering of pergola's. Dan is het langere tijd buiten vol te houden.

Wil je nu het herfstiger wordt ook graag de zomer nog een beetje in huis houden? We zetten hier drie tips voor je op een rij om het huis lekker zomers te maken.

Haal lichte kleuren in huis
Kies ervoor om lichte kleuren in huis te halen. Kijk of je nieuwe wanddecoratie op de muren kan hangen. Maak snel een nieuwe look in het huis, dat geeft al meteen een zomers gevoel. Zo heeft Albelli - vooral bekend van het gemakkelijk maken van fotoboeken met herinneringen aan onder andere vakantie - bijvoorbeeld ook veel verschillende vormen van wanddecoratie. Kies voor een foto op aluminium of juist op plexiglas. Bedenk of je graag een foto die jezelf hebt gemaakt op de wanddecoratie wilt laten drukken of juist een print die je altijd al mooi vond. Zorg dat de wanddecoratie niet te donker is van kleur. Lichte kleuren zoals geel, groen en beige kan je mooi met elkaar combineren. Deze pastelkleuren geven een rustige en fijne uitstraling.

Zorg voor genoeg licht
In de zomer blijft het langer licht. Zorg dat in het huis voldoende licht kan binnen komen. Profiteer van alle zonnestralen en kijk hoe je alles open kan zetten. Is het echt een warme zomerdag? Kies er dan wel voor om alle gordijnen dicht te doen. Je houdt op deze manier de warmte wat uit huis. Is het lastig om in je huis extra zonlicht te maken? Plaats dan verlichting om toch genoeg licht in huis te hebben.

Kies voor groen
Haal de natuur in huis en plaats op meerdere plekken planten. Wist je dat planten ook zorgen voor extra zuurstof? Dat is ook nog eens gezond! Kijk of je de planten in een mooie vaas of pot kan plaatsen zodat ze er extra mooi uitzien. Verzorg de planten wel goed met de warme zomerdagen, anders overleven ze het niet.

Kortom, haal de zomer op tijd in huis en blijf ook nu nog optimaal genieten van de zomerse sfeer!


[Sponsored artikel]Links

www.albelli.nl

Tags

Decoratie, interieurdecoratie, wonen, interieur, online, woonbranche, e-commerce, e-business, fotoboek, wanddecoratie, herinnering, poster, schilderij, zomer, licht, #albelli

Gerelateerd nieuws
Consumenten minder somber
Nederlandse consumenten waren in maart voor de vijfde maand op rij minder pessimistisch dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen is echter nog laag.
lees verder
Aribert Guiking overleden
Freelance journalist en uitgever Aribert Guiking is vorige week overleden op 68 jarige leeftijd.
lees verder
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder
Nieuwe deelnemers Incoda 2023
Organisator Easyfairs van de interieurtextielvakbeurs Incoda in Gorinchem kondigt nieuwe merken aan voor de komende editie in september 2023.
lees verder
Beurs Eigen Huis bijna van start
De beurs Eigen Huis vindt dit voorjaar weer plaats, ditmaal van 24 t/m 26 maart. Zoals gewoonlijk in Jaarbeurs Utrecht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden