Wild Wonder kleur van het jaar

Vrijdag 30 september 2022

De warme en opbeurende Flexa Kleur van het Jaar 2023, Wild Wonder, zorgt dat we ons verbonden voelen met de natuur en helpt ons om ons prettiger te voelen in onze huizen.
Wild Wonder kleur van het jaar
Wild Wonder kleur van het jaar Wild Wonder kleur van het jaar Wild Wonder kleur van het jaar

Flexa doet intensief trendonderzoek zodat het bedrijf er zeker van is dat de Kleur van het Jaar die gekozen wordt relevant en actueel aanvoelt.  Elk jaar wordt er onderzoek gedaan naar trends en maakt men een trendvoorspelling met hulp van een panel van internationale designexperts. Zij delen hun inzichten over wat onze manier van leven de komende jaren zal beïnvloeden. Door te begrijpen waar de wereld naartoe gaat, kan men reageren met een kleur die past bij de stemming van dit moment.

 

Dit jaar, waarin de natuur boven aan de mondiale agenda staat, is er gesproken over de verschillende manieren waarop de natuur ons ondersteunt en inspireert. Deze gesprekken hebben geleid naar een thema voor de Flexa Kleur van het Jaar 2023: in de uitdrukking 'de wonderen van de natuur', en ook in de naam van de kleur zelf, ligt de transformerende kracht van de natuur zelf.

 

Wild WonderTM is een warme natuurlijke tint die ons een verbinding met de natuur biedt en waarmee iedereen de magie van de natuur in onze huizen kunnen binnenhalen. Rondom deze kleur zijn er vier gebruiksvriendelijke kleurenpaletten gemaakt: Lush, Buzz, Raw en Flow. Elk palet vertelt een ander verhaal over de manier waarop de natuur ons inspireert.Links

www.flexa.nl

Tags

nieuws, interieur, trend, trendonderzoek, trendwatcher, kleur, jaar, design, designexperts, kleurenpalet, natuur, inspiratie, inzichten, stemming, wonder, natuurlijk, tinten, #flexa, #wildwonder

Gerelateerd nieuws
 
Showup in januari 2023
lees verder
Interieur oktober beroerd
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 4,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,2% lager, de inflatie houdt dus flink aan. Non food steeg licht met 1,7%, maar interieur deed het wat minder!
lees verder
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
 
Eerste winkel Westwing
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden