Wild Wonder kleur van het jaar

Vrijdag 30 september 2022

De warme en opbeurende Flexa Kleur van het Jaar 2023, Wild Wonder, zorgt dat we ons verbonden voelen met de natuur en helpt ons om ons prettiger te voelen in onze huizen.
Wild Wonder kleur van het jaar
Wild Wonder kleur van het jaar Wild Wonder kleur van het jaar Wild Wonder kleur van het jaar

Flexa doet intensief trendonderzoek zodat het bedrijf er zeker van is dat de Kleur van het Jaar die gekozen wordt relevant en actueel aanvoelt.  Elk jaar wordt er onderzoek gedaan naar trends en maakt men een trendvoorspelling met hulp van een panel van internationale designexperts. Zij delen hun inzichten over wat onze manier van leven de komende jaren zal beïnvloeden. Door te begrijpen waar de wereld naartoe gaat, kan men reageren met een kleur die past bij de stemming van dit moment.

 

Dit jaar, waarin de natuur boven aan de mondiale agenda staat, is er gesproken over de verschillende manieren waarop de natuur ons ondersteunt en inspireert. Deze gesprekken hebben geleid naar een thema voor de Flexa Kleur van het Jaar 2023: in de uitdrukking 'de wonderen van de natuur', en ook in de naam van de kleur zelf, ligt de transformerende kracht van de natuur zelf.

 

Wild WonderTM is een warme natuurlijke tint die ons een verbinding met de natuur biedt en waarmee iedereen de magie van de natuur in onze huizen kunnen binnenhalen. Rondom deze kleur zijn er vier gebruiksvriendelijke kleurenpaletten gemaakt: Lush, Buzz, Raw en Flow. Elk palet vertelt een ander verhaal over de manier waarop de natuur ons inspireert.Links

www.flexa.nl

Tags

nieuws, interieur, trend, trendonderzoek, trendwatcher, kleur, jaar, design, designexperts, kleurenpalet, natuur, inspiratie, inzichten, stemming, wonder, natuurlijk, tinten, #flexa, #wildwonder

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden