Webinar met Harry Bijl

Donderdag 08 april 2021

Het cluster Interior & Retail van beursorganisator Easyfairs Nederland organiseert op 3 mei een webinar om haar bezoekers ook in coronatijd te informeren over de laatste ontwikkelingen in de non-food retailsector.
Webinar met Harry Bijl

Onder dit cluster vallen de vakbeurzen Incoda (Interieur Collectie Dagen), Trendz en Vélovak. Tijdens dit webinar komt inspirator & innovator Harry Bijl van brancheorganisatie Inretail aan het woord over ‘waardevol blijven in een complexe consumentenreis’.

 

In totaal zijn er twee sessies op maandag 3 mei: één om 10.00 uur voor de woninginrichting (huis & tuin) en gifts, deze richt zich met name op de retailer in de woninginrichting (gemengde woonzaken, bloemenwinkels, tuincentra, bouwmarkten, conceptstores, enz.). De tweede sessie is om 11.00 uur voor de tweewielerbranche.

De presentatie duurt ongeveer 30 minuten met aansluitend ruimte voor vragen. Het bijwonen van dit webinar is gratis, vooraf aanmelden is verplicht.

 

'Zie het als een extra service naar onze bezoekers,' legt Mascha de Bruin, Head of Cluster Interior & Retail van Easyfairs Nederland uit. 'Normaal gesproken lenen onze beurzen zich uitstekend voor het delen van kennis, maar helaas hebben we in het afgelopen jaar alleen een aangepaste editie van Trendz kunnen organiseren door de gevolgen van Covid-19. Nu we de kennis tijdelijk even niet op onze beurzen kunnen delen, brengen we de kennis naar de mensen in de huiskamer of op kantoor. Wij zien het als onze taak om ook in coronatijd onze community te voorzien van kennis op het gebied van de laatste ontwikkelingen in de non-food retailsector. Vandaar dit webinar die wij gratis aanbieden, ook als blijk van waardering voor het vertrouwen en de loyaliteit van al onze bezoekers.'

 

Tijdens het webinar van maandag 3 mei zal Harry Bijl van brancheorganisatie Inretail de aanwezigen antwoord geven op 5 vragen:

  • Welke waarde hechten consumenten aan producten?
  • Hoe organiseer je een gedenkwaardige consumentenreis?
  • Welke impact heb je op gedrag?
  • Hoe kan je innoveren en verduurzamen?
  • Hoe kun je samenwerken?

'Ik vind al meer dan 40 jaar de retail een boeiende werkomgeving. Ik laat me graag verbazen en inspireren om vervolgens ervaringen te delen. Ik wil mijn positieve energie delen, daar word ik blij van! Het brengt je samen ook verder.' zegt Harry Bijl.

 

Het webinar wordt live uitgezonden vanuit de Next Level Studio in Evenementenhal Gorinchem, de thuisbasis van de non-food retailbeurzen van Easyfairs. Het webinar is na afloop nog twee weken beschikbaar om terug te kijken voor iedereen die zich registreert. Belangstellenden dienen zich dan ook vooraf aan te melden via één van de websites van Incoda, Trendz of Vélovak.



Links

www.interieurcollectiedagen.nl
www.trendzvakbeurzen.nl
www.velovak.nl
www.gorinchem.evenementenhal.nl
www.inretail.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, bijl, velovak #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs, #trendz, #inretail

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
Spijkerbroek op Klippan
Ikea en het Nederlandse jeansmerk Mud Jeans slaan de handen ineen en introduceren een hoes van gerecyclede spijkerbroeken voor de iconische Klippan bank.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden