Webinar met Harry Bijl

Donderdag 08 april 2021

Het cluster Interior & Retail van beursorganisator Easyfairs Nederland organiseert op 3 mei een webinar om haar bezoekers ook in coronatijd te informeren over de laatste ontwikkelingen in de non-food retailsector.
Webinar met Harry Bijl

Onder dit cluster vallen de vakbeurzen Incoda (Interieur Collectie Dagen), Trendz en Vélovak. Tijdens dit webinar komt inspirator & innovator Harry Bijl van brancheorganisatie Inretail aan het woord over ‘waardevol blijven in een complexe consumentenreis’.

 

In totaal zijn er twee sessies op maandag 3 mei: één om 10.00 uur voor de woninginrichting (huis & tuin) en gifts, deze richt zich met name op de retailer in de woninginrichting (gemengde woonzaken, bloemenwinkels, tuincentra, bouwmarkten, conceptstores, enz.). De tweede sessie is om 11.00 uur voor de tweewielerbranche.

De presentatie duurt ongeveer 30 minuten met aansluitend ruimte voor vragen. Het bijwonen van dit webinar is gratis, vooraf aanmelden is verplicht.

 

'Zie het als een extra service naar onze bezoekers,' legt Mascha de Bruin, Head of Cluster Interior & Retail van Easyfairs Nederland uit. 'Normaal gesproken lenen onze beurzen zich uitstekend voor het delen van kennis, maar helaas hebben we in het afgelopen jaar alleen een aangepaste editie van Trendz kunnen organiseren door de gevolgen van Covid-19. Nu we de kennis tijdelijk even niet op onze beurzen kunnen delen, brengen we de kennis naar de mensen in de huiskamer of op kantoor. Wij zien het als onze taak om ook in coronatijd onze community te voorzien van kennis op het gebied van de laatste ontwikkelingen in de non-food retailsector. Vandaar dit webinar die wij gratis aanbieden, ook als blijk van waardering voor het vertrouwen en de loyaliteit van al onze bezoekers.'

 

Tijdens het webinar van maandag 3 mei zal Harry Bijl van brancheorganisatie Inretail de aanwezigen antwoord geven op 5 vragen:

  • Welke waarde hechten consumenten aan producten?
  • Hoe organiseer je een gedenkwaardige consumentenreis?
  • Welke impact heb je op gedrag?
  • Hoe kan je innoveren en verduurzamen?
  • Hoe kun je samenwerken?

'Ik vind al meer dan 40 jaar de retail een boeiende werkomgeving. Ik laat me graag verbazen en inspireren om vervolgens ervaringen te delen. Ik wil mijn positieve energie delen, daar word ik blij van! Het brengt je samen ook verder.' zegt Harry Bijl.

 

Het webinar wordt live uitgezonden vanuit de Next Level Studio in Evenementenhal Gorinchem, de thuisbasis van de non-food retailbeurzen van Easyfairs. Het webinar is na afloop nog twee weken beschikbaar om terug te kijken voor iedereen die zich registreert. Belangstellenden dienen zich dan ook vooraf aan te melden via één van de websites van Incoda, Trendz of Vélovak.Links

www.interieurcollectiedagen.nl
www.trendzvakbeurzen.nl
www.velovak.nl
www.gorinchem.evenementenhal.nl
www.inretail.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, bijl, velovak #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs, #trendz, #inretail

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Najaarssfeer bij Vandyck
De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden