Voorjaarsvakdagen DWI 2023

Donderdag 02 februari 2023

Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
Voorjaarsvakdagen DWI 2023

Het aanbod op de afdeling Slapen van De Woonindustrie (DWI) in Nieuwegein is uitgebreid met verschillende nieuwe exposanten. Ook Cox Slaapcomfort is hier weer te vinden. Achter de schermen heeft het familiebedrijf gewerkt aan de nieuwe lattenbodemcollectie Varius. Deze bodems worden zelf vervaardigd in het Brabantse Prinsenbeek. Volgens Cox Slaapcomfort biedt de collectie veel voordelen voor de detaillist: een ruime keuze aan modellen, flexibiliteit en de eigen productie. Van Nederlandse bodem dus. Varius 1000 en 2000 hebben 28 latten, Varius 4000 heeft 42 latten. WL28 beschikt over 28 latten en is in hoogte verstelbaar. Naast deze serie is het mogelijk om een eigen collectie samen te stellen met bijpassende labels/stickers, ook maatwerk is geen probleem.

 

Ook de afdeling Woonaccessoires is het Deense Bloomingville nu permanent te vinden en tijdens de Vakdagen presenteert ook Clochard Fabrics hier hun collectie. Het meubelaanbod is nog gevarieerder met de komst van Ramaro, en het Deense Casø Furniture. Op de begane grond is Tim Raamdecoratie voor het eerst te zien en is Brinker Carpets uitgebreid met hun nieuwste merken Pallio by Brinker & Floor Art by Brinker.

 

 

Zo 5 feb       10.00 - 17.00 u   Woon&Interieurevent, consumenten welkom

Ma 6 feb       10.00 - 18.00 u  + Feestavond voor genodigden

Di 7  feb       10.00 - 18.00 u   Trendlezing van Anna Hutten (Inretail)

Woe 8 feb     10.00 - 17.00 uLinks

www.coxslaapcomfort.nl
www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen, #coxslaapcomfort

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
 
In hoogte verstelbaar hoofdkussen
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
Servies Piet Boon by Serax
Piet Boon en Serax komen samen met nieuwe serviescollecties, waarmee men volgens het bedrijf onvergetelijke eetervaringen in de buitenlucht kan creëren.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden