Voordelen open keuken

Maandag 22 mei 2023

[Sponsored artikel] - Meer en meer mensen kiezen tegenwoordig voor een open keuken. En dat hoeft niet te verbazen. Een open keuken is dan ook een echte eyecatcher in je woning, biedt veel mogelijkheden en tal van voordelen. Je ontdekt ze hier!
Voordelen open keuken

Een open keukenopstelling straalt rust en eenvoud uit. Daarnaast laat het je ruimte een stuk groter lijken dan wanneer je een gesloten keukenindeling hebt. Een open indeling tilt de sfeer van je keukenruimte meteen ook naar het next level.

Centrale plek om samen te komen
De keuken is het hart van je woning. Een plaats om samen te komen, bij te praten, huiswerk te maken, te vergaderen, te aperitieven, eten en zoveel meer! Deze plek moet dan ook erg uitnodigend en warm zijn, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. En laat dat nu net dé grote troef van een open keuken zijn!

Koken en tegelijk tv kijken
Aangezien een open keuken in principe twee ruimtes combineert – de keuken en de eetkamer – heb je een extra voordeel terwijl je aan het koken bent: je kan stiekem je favoriete serie kijken terwijl je in de potten roert. Zo combineer je het beste van twee werelden en besteed je je (kostbare) tijd optimaal!

Toezicht op de kinderen
Koken terwijl de kinderen spelen of hun huiswerk maken? Met een open keuken kan het allemaal. In tegenstelling tot in een gesloten keuken, heb jij in een open keukenruimte altijd toezicht op je kinderen. Je weet exact wat ze uitspoken en kan tijdig ingrijpen of gezellig een praatje met hen maken.

Halfopen keuken
Is zo’n volledig open keuken een beetje too much voor jou? Kies dan voor de gulden middenweg: een halfopen keuken. Deze keukenconfiguratie is in opmars en heeft als voordeel dat je een akoestische en fysieke afstand kan bewaren ten opzichte van je leefruimte. Ook op het vlak van thermische isolatie houdt dit type keuken een voordeel in, ten opzichte van een volledig open keuken.

Inspiratie opdoen
Kriebelt het om een nieuwe keuken te kiezen? Maak dan een afspraak bij een keukenbouwer naar keuze. In de toonzaal vind je veel verschillende toonzaalkeukens met diverse keukenopstellingen en stijlen. Het voordeel van een toonzaalkeuken is trouwens dat je deze vaak aan een fractie van de aankoopprijs kan kopen. Bovendien zijn demokeukens meestal niet ouder dan één jaar en hebben ze weinig of geen gebruikssporen.


[Sponsored artikel]Links

www.dekeukenbouwer.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, meubel, keuken, keukenverlichting, open keuken, halfopen keuken, demokeuken, toonzaalkeuken, #dekeukenbouwer

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden