Verner Panton expositie MisterDesign

Vrijdag 02 september 2022

Designretailer en webshop Misterdesign presenteert als enige retailer in Nederland de exclusieve gelimiteerde Panton Chair Duo. Van deze stoel zijn slechts 999 genummerde modellen gemaakt.
Verner Panton expositie MisterDesign

Ter gelegenheid van deze introductie zet MisterDesign de ontwerper ervan in de schijnwerpers tijdens de expositie ‘Icons by Misterdesign: Verner Panton’. Nog tot 30 september is de expositie te zien in de winkel aan de Vughterstraat 278 in ’s-Hertogenbosch. Bij deze expositie zijn meer dan 30 designs van Verner Panton te zien. De bedoeling is om de bezoeker op een toegankelijke en educatieve manier mee te nemen door het leven van wereldberoemd en kleurrijk ontwerper Verner Panton. De tijdlijn van designs start in 1951 en eindigt in 1993 met een van de laatste ontwerpen van de hand van Panton. Bezoekers kunnen de expositie geheel vrijblijvend komen bekijken in de showroom van Misterdesign.

 

Hier zijn verder actuele ontwerpen te zien die nog in productie zijn bij Vitra, Verpan, Montana, &Tradition en Louis Poulsen. Misterdesign heeft een unieke aanvulling gedaan door zeldzame modellen toe te voegen die afkomstig zijn uit de collecties van verkopers Vintagonist, Lapereaux en Swedish-Vintage. Veel van de modellen in deze presentatie zijn opgenomen in collecties van musea als het Moma, het International Design Museum München en het Vitra Design Museum.

 

Exclusief in Nederland bij Misterdesign is de gelimiteerde Panton Chair Duo verkrijgbaar. Slechts 999 stuks worden geproduceerd met allemaal een eigen serie-nummer en ‘limited-edition’-label. De stoel is beschikbaar in vijf hoogglans kleurencombinaties waarbij de voor- en achterkant van de stoel een andere kleur hebben en zo de golvende vorm van de stoel benadrukken. Van elke kleurencombinatie is één stoel beschikbaar voor vrije verkoop in de showroom sinds 16 augustus. De verkoopprijs voor de Panton Chair Duo bedraagt € 1.920. Links

www.misterdesign.nl
www.verner-panton.com
www.verpan.com

Tags

nieuws, interieur, design, meubelen, winkel, opening, merken, verhalen, schoonheid, interieuradvies, interieurarchitect, selectie, personeel, medewerkers, #misterdesign, #vernerpanton, #pantonchairduo

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden