Velda overgenomen

Maandag 06 mei 2024

Ondernemers Bart en Rick Dekkers van Key West Bedding voeren de merken Cinderella, Businessclass, The Key Collection en Sunday. In 2023 namen zij Ubica over en dit jaar is hier de merknaam Velda bijgekomen.
Velda overgenomen

In een interview met Interieur Unie geven de broers achter Key West Bedding aan Velda (foto; website) te hebben overgenomen. Dat heeft veel moeite en tijd gekost, ze waren daar al sinds vorig jaar oktober mee bezig. Ze willen de 'iconische' modellen van het middensegment Velda-label van Veldeman Bedding, dat vorig jaar failliet ging, in een nieuw jasje gaan steken. Het plan is om de productie van de matrassen in België te laten, voor de boxsprings wordt ook een fabrikant in Europa gezocht.

 

Voor Key West Bedding, dat volgens hun site ook de labels Cinderella, Business Class, The Key Collection, Loft en Sunday voert, is dit een volgende stap in hun streven naar nationale en internationale groei. Vorig jaar hadden ze ook het merk Ubica overgenomen van Aquinos, dat Recticel Bedding in 2022 had gekocht.

 

Tijdens de Najaarsvakdagen is Key West aanwezig in De Woonindustrie in Nieuwegein met Velda en hun private label collectie.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.keywestbedding.com
www.veldabeds.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, bed, matras, boxspring, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, marketday, marketdayxl, overname, acquisitie, overgenomen, koop, #aquinos, #recticelbedding, #dewoonindustrie, #keywestbedding, #velda, #ubica, #cinderella, #businessclass, #thekeycollection, #loft, #sunday

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe circulaire matrassen
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Burgemeester sluit beddenwinkel
Beddenwinkel Boxspringstudio in Leiden moet van interim-burgemeester Peter van der Velden nog zeker een maand dicht blijven. Voor het pand ging in de nacht van maandag op dinsdag een explosief af.
lees verder
 
Growing Homes - Meubelbeurs 2024
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden