Tri Light uitgebreid

Maandag 04 oktober 2021

Bijna een jaar geleden introduceerde designmerk Tokio de Tri Light lamp. Nu laat het bedrijf weten dat het verlichtingssysteem verder uitgebreid is.
Tri Light uitgebreid
Tri Light uitgebreid

Tri Light is een honingraat vormige lamp met driehoekige tegels. Door het flexibele systeem is het eigenlijk tot in het oneindige uit te breiden. Nieuw is de TRI 12.1 (zie foto). Formaten: lengte 59,9 cm, breedte 51,3 cm en hoogte 6,7 cm. Het andere model is TRI 18.1 met 79,1, 68,5 respectievelijk 10 cm. Anders dan de al bestaande modellen binnen de collectie laten deze modellen ruimte over in het midden van het armatuur.

 

De Tri Light lampen verlichten volgens Tokio 'de tijdloze geometrie van de natuur in de gebieden die we bewonen'. Tokio wordt in Nederland vertegenwoordigd door Eye for Design en in België en Luxemburg door Alain Ponette Associates (zonder website).Links

www.tokiotokio.com/tri-light
www.tokiotokio.com
www.e4d.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, dim, led, armatuur, #tokiotokio, #trilight, #e4d, #eyefordesign, #alainponetteassociates

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend
lees verder
 
Fonq zet in op virtueel
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden