Touw in handen hebben

Woensdag 29 mei 2024

De lampencollectie Rope van Blomus is uitgebreid met twee bijpassende bijzettafels voor buiten. Deze zijn perfect voor het terras, balkon of tuin.
Touw in handen hebben
Touw in handen hebben Touw in handen hebben

De mobiele LED lamp Rope is een succesvolle combinatie van vakmanschap en moderne technologie. Eenmaal aan ontstaat er ware magie. Er verschijnt een mooie schaduw in directe omgeving en de drie verschillende lichtlevels zorgen voor verschillende sferen. En zoals de meeste lampen uit de collectie van Blomus, is Rope ontworpen voor vele toepassingen. Het opladen van de lamp duurt circa 2-3 uur en daarna brandt hij ongeveer 10-26 uur, afhankelijk van de sterkte.

 
De Rope tafels, ontworpen door het Duitse designduo Kaschkasch, hebben dezelfde warm grijze kleur, de opvallende voet met opgerolde touwen zoals de lampen en hebben een massief metalen ronde bovenkant. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten zodat je een rustige buitenruimte kunt creëren die precies past bij jouw behoeften.Links

www.blomus.com

Tags

nieuws, interieur, draden, lamp, tafel, voet, bovenkant, collectie, toepassingen, opladen, branden, lichtlevel, sfeer, touwen, oprollen, metaal, bovenkant, voet, buitenruimte, behoeften, #rope, #blomus

Gerelateerd nieuws
Fauteuil ge´nspireerd door zee-inham
De nieuwe fauteuil Cala, door Simone Cagnazzo ontworpen voor Liu Jo Living, is ge´nspireerd op de kenmerken van een zee-inham: zeer open en zich iets uitstrekkend tot in het vasteland, in een ondiepe zee.
lees verder
 
Een cadeautje van een lamp
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Zuiver Design Scholarship 2024
Elk jaar biedt Zuiver we een veelbelovende jonge ontwerper de kans om een product voor onze Zuiver collectie te ontwerpen en te realiseren. Pim Smit is de winnaar van dit jaar.
lees verder
Badkamer veiliger maken
[Sponsored artikel] - Een veilige badkamer is heel belangrijk. Met een paar slimme aanpassingen kun je langer van je badkamer genieten zonder zorgen. In dit artikel bespreken we vijf manieren om je badkamer veiliger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden