Together we Showup later

Maandag 14 december 2020

De voorjaarseditie editie van Showup wordt een maand later gehouden dan oorspronkelijk gepland. De nieuwe data zijn 14-15 maart 2021 in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.
Together we Showup later

De beursorganisatie heeft Showup, die op 7-8 februari gepland stond, vanwege 'corona' moeten verplaatsen naar zondag 14 en maandag 15 maart: 'door de datum te verplaatsen naar maart creëren we een realistische tijdsplanning. We kijken ernaar uit om bezoekers en deelnemers weer samen te laten komen, ons motto blijft Together we Showup'. De trendy decoratievakbeurs vindt weer plaats in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen.

De registratie voor bezoekers start in de eerste week van januari 2021.

Ook afgelopen najaar, toen de beurs in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch plaatsvond, moest de beurs om dezelfde reden al een maand later worden gehouden. Ondanks de moeilijke omstandigheden, wist de organisatie toen een veilige en verantwoorde beurs te organiseren.

Recent werden al andere decoratiebeurzen in het voorjaar geannuleerd (Trendz, Nordstil) of uitgesteld (Christmasworld/Ambiente en Trendset).Links

www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, accessoire, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, #trendzvakbeurzen, #trendset21, #nordstil, #staysafe #showup21 #coronaproof #togetherweshowup

Gerelateerd nieuws
 
Beurzen Frankfurt tot juni dicht
lees verder
Breed programma R+T Digital
In een persconferentie maakte Messe Stuttgart kort geleden meer informatie bekend over R + T digital. 285 exposanten nemen hieraan deel en er is een uitgebreid digitaal lezingenprogramma. Ook de R + T innovatieprijs wordt weer uitgereikt.
lees verder
 
Zachte omarming
lees verder
Unieke oplossing
Steeds meer mensen werken momenteel thuis en dat is een trend die zal blijven bestaan. En als er dan gegeten moet worden, moet alle apparatuur weer van de eettafel opgeruimd worden. Daar is nu een oplossing voor: de thuiswerktafel.
lees verder
Daglichtgevoel door Signify
De nachten zijn lang, de dagen kort. Eigenlijk zitten we allemaal teveel binnen en krijgen te weinig zonlicht. Signify introduceerde vorig jaar daarom de lichtinnovatie NatureConnect.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden