Tijd voor ETC Design Experience

Maandag 20 september 2021

ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
Tijd voor ETC Design Experience
Tijd voor ETC Design Experience Tijd voor ETC Design Experience

Tijdens het evenement kunnen bezoekers de nieuwe exposanten leren kennen. De vaste exposanten tonen uiteraard ook allemaal hun nieuws.

 

Zo laat La Aurelia interieurprofessionals kennismaken met nieuwe designs, tools en producten. Alle wallpapers zijn nu voorzien van QR codes die veel informatie bieden aan de bezoeker. Het is volgens La Aurelia dé manier om alle maatwerk mogelijkheden te ontdekken die de studio voor klanten kan ontwerpen.

Het nieuwste product van La Aurelia is hoogpolig geweven Luxury Carpet (foto 1). Enkele jaren geleden introduceerde La Aurelia al het 2mm hoge PVC Luxury Carpet. Nu is hier het Luxury Carpet bijgekomen, van 11 mm hoog, gemaakt van getufte garens met zeer hoge dichtheid en blind gebandeerd. Het tapijt is verkrijgbaar in Ø 250 cm en Ø 350 cm. De totale range van La Aurelia ontwerpen kan worden uitgevoerd als hoogpolig carpet. La Aurelia heeft in de afgelopen periode ook nieuwe wallpaperdesigns gelanceerd (foto 2), in o.a. barok-sfeer, florals en botanisch met een ‘golden touch’.

 

Label Van den Berg is één van de merken die Belliny Fabrics vertegenwoordigt. Het bedrijf toont een scala aan nieuwe ontwerpen, waarvan de bank Cocoon (foto 3) er één is. Met een gewatteerde doorgestikte hoes oogt hij volgens Label Van den Berg super cool en zit hij voortreffelijk. Afgelopen winter werd Gerard van den Berg geïnspireerd door de vele lange gewatteerde winterjassen en dacht: 'Hoe zou dat er op een meubel uit zien?' De Cocoon is verkrijgbaar in 1- zits,2- zits, 2 1/2 zits-, 3-zits, 4-zits, met arm, en zonder arm of slechts 1 arm. Daarnaast is er ook een hoekelement, een grote of kleine poef en ook een losse armsteun verkrijgbaar.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.la-aurelia.com
www.belliny.nl
www.label.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #laaurelia, #bellinyfabrics, #labelvandenberg

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Impuls voor matrasrecycling
Vijf grote matrasproducenten - Beter Bed, Swiss Sense, Ikea, Hilding Anders en Koninklijke Auping - introduceren stichting Matras Recycling Nederland (MRN).
lees verder
Honingkleurige glaskunst
Het Tsjechische Rückl is gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van het glasblazen. Sinds 2017 vaart het bedrijf een moderne koers, met nieuwe collectie ontwikkeld door Rückl Art Director Rony Plesl.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden