Thuis gezellig maken

Donderdag 20 juli 2023

[Sponsored artikel] - Het is tijd om de gezelligheid van je huis naar een hoger niveau te tillen! Met deze eenvoudige, maar effectieve tips kun je je huis transformeren tot een knusse en uitnodigende oase van rust.
Thuis gezellig maken

Er zijn ontelbare manieren om het thuis gezelliger te maken. Van sfeervolle verlichting tot comfortabele zitplekken, hier zijn enkele aanpassingen die je thuis een extra dosis gezelligheid geven.

Creëer een warme sfeer met de juiste verlichting
Verlichting speelt een cruciale rol bij het bepalen van de sfeer in je huis. Kies voor warme, zachte verlichting in plaats van felle, kille lampen. Overweeg het gebruik van dimmers om de intensiteit aan te passen en verschillende ‘moods’ te creëren. Sfeerverlichting kan je toevoegen met behulp van tafellampen, vloerlampen en ook kaarsen. Het flakkerende kaarslicht zorgt voor een rustgevende vibe, perfect voor een ontspannen avondje thuis. En als je op zoek bent naar een extra vleugje elegantie en warmte, overweeg dan het plaatsen van een gashaard inbouw. Met een gesloten gashaard inbouw kun je genieten van het knapperende vuur zonder de rommel en het gedoe van een traditionele open haard.

Maak comfortabele zitplekken
Een gezellig huis heeft comfortabele zitplekken waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Kussens, kussens en nog eens kussens! Zachte kussens en dekens op je zetel en stoelen maken het verschil. Overweeg ook om een leeshoekje in te richten met een comfortabele eenpersoonszit en een boekenplank met je favoriete boeken. Dit geeft je de perfecte plek om jezelf terug te trekken en te genieten van een goed boek. En als je het echt gezellig wil, plaats je je zithoekje dicht bij de gashaard inbouw. Het knisperende vuur zal niet alleen warmte geven, maar ook een gezellige sfeer creëren waarin je jezelf kunt nestelen. Het zorgt voor een knusse plek waar je comfortabel voelt.

Jouw ervaringen, jouw persoonlijkheid
Een persoonlijk tintje kan een wereld van verschil maken als het gaat om het creëren van een gezellige sfeer in huis. Foto's van geliefden en memorabele momenten maken van een huis het jouwe. Hang kunstwerken op die je inspireren en vreugde brengen. Misschien heb je zelf een kunstwerk gemaakt? Plaats herinneringen uit je reizen op kasten en eventueel de schouwen. Deze persoonlijke accenten geven je huis karakter en maken het uniek. Op zoek naar een echte blikvanger? Een gesloten gashaard kan dienen als een prachtig middelpunt in je woonruimte. Het elegante ontwerp en de warmte van het vuur zullen zeker de aandacht trekken en een gevoel van gezelligheid vergroten.


[Sponsored artikel]Links

www.m-design.be

Tags

Wonen, interieur, haard, open haard, kachel, vuur, gashaard, houtkachel, vlam, sfeerhaard, duurzaam, vlambeeld, #mdesign

Gerelateerd nieuws
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder
Groei omzet detailhandel in oktober
De Nederlandse detailhandel zet bijna 5% meer om in oktober, het volume daalt heel licht, zo meldt het CBS.
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden