Subsidie voor digitalisering

Vrijdag 12 mei 2023

Voor ondernemers die aan de slag willen met verdere digitalisering van hun bedrijfsvoering wordt vanaf 17 mei opnieuw subsidie beschikbaar gesteld. Deze subsidie is aan te vragen via mijn digitale zaak.
Subsidie voor digitalisering

'Mijn Digitale Zaak' is een initiatief van Inretail in samenwerking met MKB Nederland, KVK en RVO, in opdracht van het Nederlandse ministerie van EZK. Er is naast subsidie ook een mogelijkheid voor persoonlijk advies. De subsidie is ook beschikbaar voor eenmanszaken en dat is nieuw dit jaar.

 

Mijn Digitale Zaak bestaat uit drie stappen. In de eerste stap beantwoorden ondernemers vragen over het bedrijf in een scan, wat meteen een persoonlijk digitaliseringsadvies oplevert. In de tweede stap ontvangen zij een lijst met leveranciers van digitaliseringsdiensten, passend bij het advies, waarna ze een leverancier selecteren en een offerte aanvragen. In de laatste stap kunnen ondernemers eenvoudig subsidie aanvragen bij RVO. De subsidie vergoedt 50% van de offerteprijs tot een maximum van € 2.500.

 

Met Mijn Digitale Zaak kunnen ondernemers op een laagdrempelige manier stappen maken bij het (verder) digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Vorig jaar maakten 3.641 ondernemers als eerste stap de scan en vervolgens vroeg 95% subsidie aan voor investeringen die volgden uit het persoonlijke advies dat de scan opleverde.Links

www.inretail.nl
www.mijndigitalezaak.nl

Tags

nieuws, interieur, digitalisering, bedrijf, ondernemer, initiatief, subsidie, ministerie, scan, advies, aanvraag, website, content, bedrijfsproces, investering, offerte, digitaliseringsadvies, #inretail. #rvo, #mkbnederland, #EZK, #mijndigitalezaak

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden