Subsidie voor digitalisering

Vrijdag 12 mei 2023

Voor ondernemers die aan de slag willen met verdere digitalisering van hun bedrijfsvoering wordt vanaf 17 mei opnieuw subsidie beschikbaar gesteld. Deze subsidie is aan te vragen via mijn digitale zaak.
Subsidie voor digitalisering

'Mijn Digitale Zaak' is een initiatief van Inretail in samenwerking met MKB Nederland, KVK en RVO, in opdracht van het Nederlandse ministerie van EZK. Er is naast subsidie ook een mogelijkheid voor persoonlijk advies. De subsidie is ook beschikbaar voor eenmanszaken en dat is nieuw dit jaar.

 

Mijn Digitale Zaak bestaat uit drie stappen. In de eerste stap beantwoorden ondernemers vragen over het bedrijf in een scan, wat meteen een persoonlijk digitaliseringsadvies oplevert. In de tweede stap ontvangen zij een lijst met leveranciers van digitaliseringsdiensten, passend bij het advies, waarna ze een leverancier selecteren en een offerte aanvragen. In de laatste stap kunnen ondernemers eenvoudig subsidie aanvragen bij RVO. De subsidie vergoedt 50% van de offerteprijs tot een maximum van € 2.500.

 

Met Mijn Digitale Zaak kunnen ondernemers op een laagdrempelige manier stappen maken bij het (verder) digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Vorig jaar maakten 3.641 ondernemers als eerste stap de scan en vervolgens vroeg 95% subsidie aan voor investeringen die volgden uit het persoonlijke advies dat de scan opleverde.Links

www.inretail.nl
www.mijndigitalezaak.nl

Tags

nieuws, interieur, digitalisering, bedrijf, ondernemer, initiatief, subsidie, ministerie, scan, advies, aanvraag, website, content, bedrijfsproces, investering, offerte, digitaliseringsadvies, #inretail. #rvo, #mkbnederland, #EZK, #mijndigitalezaak

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden