Spoga Gafa verschoven naar 2022

Donderdag 06 mei 2021

Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
Spoga Gafa verschoven naar 2022

Voor 2021 wordt Spoga+gafa, 's werelds grootste beurs voor outdoor lifestyle, geannuleerd vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen. De volgende editie van de beurs van de Koelnmesse vindt plaats van 19 tot 21 juni 2022 in Keulen.

 

Een internationale bezoekers- en exposantenenquête eind februari toonde dat een eenmalig uitstel naar augustus 2021 een optie is, toch werd uiteindelijk besloten dat het niet mogelijk zou zijn om een optimale Spoga+gafa begin augustus te organiseren.

 

De nieuwe datum in juni 2022 sluit perfect aan bij de bestelfase van alle betrokken branches en wordt dan ook positief onthaald door de exposanten. Samen met haar partners kijkt Spoga+gafa nu vol vertrouwen naar de toekomst en is verheugd in juni 2022 een aanbod te kunnen bieden, die internationale topbeslissers, inkopers en branchedeskundigen in Keulen verwachten.

 

Komend jaar vindt de beurs plaats in hybride vorm, op het beursterrein van Keulen en digitaal op Spoga+gafa@home en is de beurs weer dé plek voor innovaties, nieuwe producten en trends - voor exposanten, kopers en beslissers.

 

De registratiedocumenten voor Spoga+gafa 2022 zullen binnenkort online beschikbaar zijn voor exposanten.
Links

www.spogagafa.com
www.spogagafa.de
www.spogagafa.de/besafe
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, tuinbeurs, beurs, show, evenement, tuin, buiten, terras, balkon, decoratie, meubel, meubilair, hangmat, meubel, zitzak, stoel, lounge, parasol, ligstoel, tuinstoel, barbecue, bbq, buitenwonen, tuinmeubel, tuinmeubilair, tuinaccessoire, outdoor, buitenmeubel, buitenmeubilair, annulering, 2022, digitaal, #spoga, #spogagafa, #spoga+gafa, #gardenliving, #OutdoorFurnitureandDecoration, #koelnmesse, #kolnmesse, #staysafe, #coronaproof, #covid19, #gardenbackstronger

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden