Schuifdeuren van Albed

Dinsdag 22 november 2022

Het grote aantal verschillende type binnendeuren en schuifdeuren van Albed biedt oplossingen voor bijna iedere situatie. Alle producten zijn volledig gemaakt in ItaliŽ, van hoogwaardige grondstoffen die 100% recyclebaar zijn.
Schuifdeuren van Albed
Schuifdeuren van Albed Schuifdeuren van Albed

De schuifdeur is een dynamisch element waarmee kamers eenvoudig verdeeld kunnen worden. Het is een flexibele oplossing, ook ideaal voor kleinere projecten, omdat de deur minder ruimte inneemt dan een draaideur. Albed verdeelt schuifdeuren in de Quadra-, Ri-trait 8b- en Sail-collecties.

 

Massimo Luca ontwierp Quadra (foto 2) met in gedachte een strakke deur die in veel situaties tot zijn recht komt. Niet alleen voor wat betreft het design, maar ook technisch is de Quadra schuifdeur in veel situaties toe te passen, zowel vrij in de ruimte, voor een wand of ingebouwd tussen wanden. Het paneel van de schuifdeur kan in lak, hout, glas of dubbel glas uitgevoerd worden, het frame is van aluminium, in zes mogelijk afwerkingen. De grootte van de deur, met verzonken schuifdeur, aan de muur, het plafond of de vloer, is altijd aanpasbaar en kan zich uitstrekken over de volledige hoogte van de muur waarop hij zal worden geïnstalleerd.

 

De Ri-trait 8b-collectie (foto 3) is geïnspireerd door traditionele Japanse materialen: papier en hout evolueren in een samenspel van glas en aluminium, wat resulteert in een dichte horizontale of verticale textuur, die alleen wordt onderbroken door de handgreep, die minimaal en dun is. Deze collectie, beschikbaar in zowel verdekte met subframe als glijdende versie, (ook geautomatiseerd), biedt de mogelijkheid van verzonken rails op de muur, het plafond en de vloer, met retarder. De deur wordt op maat gemaakt en kan over de gehele hoogte van de wand worden uitgestrekt; ook het metalen profiel is aanpasbaar en verkrijgbaar in zes afwerkingen - en in de glazen panelen, ook verkrijgbaar in kleurrijke en decoratieve patronen.

 

De Sail schuifdeur (foto 1) is ontworpen door Paolo Bistacchi. Sail staat voor sober en elegant en door enkele high-tech accenten is deze schuifdeur in een groot aantal situaties toepasbaar. De combinatie van glas en aluminium in diverse kleuren, maakt de Sail deur volgens Albed een tijdloze keus. De deur is met extern en zichtbaar spoor, direct aan de muur bevestigd, in natuurlijk of zwart geverfd aluminium. Sail, dat ook verkrijgbaar is met enkelvoudig veiligheidsglas, is beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder mat, gerookt en patronen in verschillende kleuren. Er is ook een breed scala handgrepen beschikbaar, zelfs met sloten.

 

Ivo Agencies vertegenwoordigt Albed in Nederland.Links

www.ivoagencies.nl
www.albed.it
www.albed.nl

Tags

woning, woon, interieur, inrichting, woonkamer, slaapkamer, deur, deuren, schuifdeur, #albed, #ivoagencies

Gerelateerd nieuws
Homed opent in Hubo Hengelo
Er is een nieuwe decoratieve Homed geopend, dit keer bij Hubo Hengelo Hart van Zuid. In de winkel wordt nu een compleet woningstofferingspakket aangeboden.
lees verder
Perzische tapijt duurzame keuze
[Sponsored artikel] - In de wereld van interieurdesign blijft de vraag naar authentieke en duurzame producten groeien. Te midden van deze trend staan Perzische tapijten als toonbeelden van vakmanschap en duurzaamheid.
lees verder
 
R+T 2024 in topvorm
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden