R+T Award Aura Illuminated Shades

Donderdag 22 februari 2024

Hunter Douglas heeft kreeg op R+T een zilveren Innovation Award in de categorie Interior Sun Shading Systems. Het bedrijf werd erkend voor Aura Illuminated Shades.
R+T Award Aura Illuminated Shades
R+T Award Aura Illuminated Shades R+T Award Aura Illuminated Shades R+T Award Aura Illuminated Shades

Een Aura Illuminated Shade fungeert volgens Hunter Douglas als een secundaire lichtbron die een zacht, natuurlijk licht door de ramen verspreidt. De zonwering is eigenlijk een drie-in-één oplossing: een voorste jaloezie, een verduisterende voering en een geavanceerde verlichtingsfunctie. Gebruikers kunnen de ambiance aanpassen door zowel de kleurschakering als de helderheid van het licht te veranderen. Het product bevat stoffen uit verschillende collecties, wat resulteert in een rijke selectie aan texturen en neutrale kleurenpaletten. De lichtintensiteit, variërend van helder tot zwak, wordt bepaald door het aantal Lumen van het product. Hierdoor kunnen gebruikers verschillende helderheidsniveaus instellen voor diverse gelegenheden.

 

Wat Aura onderscheidt is, volgens Hunter Douglas, de integratie van PowerView® Gen 3 Automation. De PowerView®-applicatie biedt gebruikers erg veel mogelijken. Niet alleen kan de stand van de zonwering worden geregeld, maar ook de verlichting kan worden aangepast. Gebruikers kunnen diverse ambiances creëren, zoals een rustige ochtend met zacht licht of het verlengen van daglicht op een winteravond. Voorgeprogrammeerde instellingen zorgen voor automatische aanpassingen van de jaloezieën en verlichting, afgestemd op dagelijkse routines. Hunter Douglas introduceert hiermee een product dat zich onderscheidt als het nieuwste en meest innovatieve op de markt, volgens het bedrijf zonder directe concurrentie.

 

Naar de zilveren R+T Innovation Award voor Aura Illuminated Shades kreeg Hunter Douglas nog twee andere onderscheidingen. Voor de duurzame GreenScreen Sea-Tex-stof® en de innovatieve Luxaflex® Pirouette®-zonwering. Hunter Douglas nodigt bezoekers van harte uit om de toekomst van zonweringssystemen zelf te ervaren in hal 7 op stand B32 tijdens de R+T 2024. Dit kan nog heel even, want de beurs duurt nog tot vrijdag 23 februari.Links

www.hunterdouglasgroup.com
www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, zonwering, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, plafond, gevel, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rtexpo, #rt2024, #hunterdouglas

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Smeltkroes
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Solange. Een feest van uitbundige patronen en ingetogen etnisch chique.
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden