R+T 2024 in topvorm

Vrijdag 01 maart 2024

Van 19 tot en met 23 februari 2024 vond eindelijk weer een editie van R+T plaats. Exposanten en bezoekers moesten zes jaar wachten op de vakbeurs voor rolluiken, poorten en zonwering.
R+T 2024 in topvorm

Op maandag liep het om 9 uur, toen de deuren opengingen, al meteen storm in de beurshallen. 61.232 Bezoekers uit 146 landen reisden af naar Stuttgart en ontdekten hier nieuws van de 1.020 exposanten. De organisatie van R+T is dan ook erg positief over de sfeer op en het verloop van de beurs.

 

'De R+T bevestigt opnieuw haar positie als 's werelds leidende beurs voor rolluiken, poorten en zonwering en als een belangrijke wereldwijde ontmoetingsplaats voor de branche,' aldus Roland Bleinroth, directeur van Messe Stuttgart. De hoge verwachtingen vanwege de zesjarige pauze (na 2018 werd de editie van 2021 verschoven naar 2022 en later naar 2024) werden niet alleen waargemaakt maar zelfs overtroffen. 'Ook de kwaliteit van de producten die werden gepresenteerd, overtrof onze verwachtingen,' voegde Bleinroth toe.

 

Het hoofdthema van R+T 2024, Create. Sustainable. Future. TogetheR+T, weerspiegelde de focus op duurzaamheid en innovatie binnen de branche. Bezoekers kregen de kans om verschillende baanbrekende oplossingen live te ervaren, Het randprogramma bood een schat aan informatie en activiteiten die aansloten bij het centrale thema van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

 

Een hoogtepunt was de uitreiking van de R+T Innovation Awards, waar 29 producten werden onderscheiden, waarover Interieurjournaal eerder al berichtte. Vele exposanten hadden hun nieuws bewaard om in Stuttgart te presenteren.

 

De volgende editie van de triënnale R+T vindt plaats in februari 2027, opnieuw in Messe Stuttgart.Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, insectenwering, horren, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rtexpo, #rt2024, #landesmesse, #rt2024

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder
Inflatie blijft 2,7%
Consumentengoederen en -diensten in Nederland waren in mei 2,7% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In april was de inflatie ook 2,7%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden