R+T 2024 in topvorm

Vrijdag 01 maart 2024

Van 19 tot en met 23 februari 2024 vond eindelijk weer een editie van R+T plaats. Exposanten en bezoekers moesten zes jaar wachten op de vakbeurs voor rolluiken, poorten en zonwering.
R+T 2024 in topvorm

Op maandag liep het om 9 uur, toen de deuren opengingen, al meteen storm in de beurshallen. 61.232 Bezoekers uit 146 landen reisden af naar Stuttgart en ontdekten hier nieuws van de 1.020 exposanten. De organisatie van R+T is dan ook erg positief over de sfeer op en het verloop van de beurs.

 

'De R+T bevestigt opnieuw haar positie als 's werelds leidende beurs voor rolluiken, poorten en zonwering en als een belangrijke wereldwijde ontmoetingsplaats voor de branche,' aldus Roland Bleinroth, directeur van Messe Stuttgart. De hoge verwachtingen vanwege de zesjarige pauze (na 2018 werd de editie van 2021 verschoven naar 2022 en later naar 2024) werden niet alleen waargemaakt maar zelfs overtroffen. 'Ook de kwaliteit van de producten die werden gepresenteerd, overtrof onze verwachtingen,' voegde Bleinroth toe.

 

Het hoofdthema van R+T 2024, Create. Sustainable. Future. TogetheR+T, weerspiegelde de focus op duurzaamheid en innovatie binnen de branche. Bezoekers kregen de kans om verschillende baanbrekende oplossingen live te ervaren, Het randprogramma bood een schat aan informatie en activiteiten die aansloten bij het centrale thema van duurzaamheid en energie-efficiëntie.

 

Een hoogtepunt was de uitreiking van de R+T Innovation Awards, waar 29 producten werden onderscheiden, waarover Interieurjournaal eerder al berichtte. Vele exposanten hadden hun nieuws bewaard om in Stuttgart te presenteren.

 

De volgende editie van de triënnale R+T vindt plaats in februari 2027, opnieuw in Messe Stuttgart.Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, insectenwering, horren, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rtexpo, #rt2024, #landesmesse, #rt2024

Gerelateerd nieuws
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
Hekwerk op maat
[Sponsored artikel] - Het creëren van een maatwerk hekwerk kan een waardevolle toevoeging zijn aan elk eigendom voor het definiëren van grenzen, toevoegen van esthetische waarde of verbeteren van beveiliging.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden