Preview Trendpresentatie Incoda

Maandag 06 september 2021

Tijdens de komende editie van Interieur Collectie Dagen (Incoda) op 12-14 september 2021 worden de laatste trends door Niek de Prest en Yvonne Teijgeman gepresenteerd in de Welcome Area.
Preview Trendpresentatie Incoda
Preview Trendpresentatie Incoda

De trendpresentatie is samengesteld uit nieuwe collecties van Incoda-exposanten om de bezoekers direct bij binnenkomst te verwelkomen in een inspirerende en zintuigprikkelende omgeving. Dit initiatief komt voort uit de nieuwe samenwerking van organisator Easyfairs met trendanalist Niek De Prest (archieffoto 2016; Interieurjournaal) - bekend van haar bijdrages aan de vroegere interieurtextiel beurzen Intirio en Mood Brussels - en stylist Yvonne Teijgeman.

Niek de Prest heeft als invalshoek 'tijd' (foto 2) gekozen: 'Mijn uitgangspunt is namelijk dat de pandemie onze perceptie van tijd heeft veranderd. Door thuis te werken zijn mensen hun beschikbare tijd anders gaan indelen. De impact ervan op onze manier van wonen en decoreren, wil ik graag met de bezoekers van Incoda delen. Ik mag voor de presentatie op de beursvloer samenwerken met Yvonne Teijgeman, mijn favoriete styliste.'

De keuzes en de motivering van de trendanalyse van Niek De Prest licht zij verder toe tijdens een live trendlezing op maandag 13 september om 11.30 uur op de entrepreneur stage van Incoda. Op deze stage komen verschillende inspirators aan het woord die lezingen en masterclasses geven. Het totale programma is hier te vinden.

Vooraf registreren voor de interieurtextiel- en vloerenvakbeurs in Gorinchem kan tevens hier. Bezoek aan Incoda is overigens alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs.
Niek De Prest is trendanalist voor het interieur sinds 2005. De Prest kijkt daarbij nooit alleen naar de modes in het interieur, maar ook naar technologie, wetenschap, filosofie, subculturen, kunst en natuurlijk naar de mode.


Yvonne Teijgeman is in 1999 haar eigen bedrijf begonnen gespecialiseerd in totaalconcepten voor de retail en fabrikanten. Van advies tot uitvoering van concepten en fotoshoots voor zowel Interior en Fashion.
Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.teijgeman.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, gorinchem, gorkum, #incoda, #interieurcollectiedagen, #entrepeneurstage, #evenementenhal, #easyfairs, #niekdeprest, #teijgeman

Gerelateerd nieuws
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
Luxaflex vernieuwt Duette Shades
De collectie Duette Shades van Luxaflex, marktleider op het gebied van raambekleding, is geüpdatet en uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins.
lees verder
Badtextiel van Villeroy & Boch
Naast het aanbod badkamerkeramiek en -meubels levert Villeroy & Boch steeds meer badkameraccessoires. Met de nieuwe collectie badkamertextiel wordt het assortiment volgens het bedrijf helemaal afgerond.
lees verder
 
De R van buitenmat
lees verder
Seifert marketingdirecteur Frankfurt
Ivonne Seifert is met ingang van 1 oktober 2021 benoemd tot Director of Marketing Communication in de Textiles & Textile Technologies Business Unit van Messe Frankfurt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden