Outdoor.Ambiente.Living succesvol

Vrijdag 23 februari 2024

De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
Outdoor.Ambiente.Living succesvol

Op een oppervlakte van ongeveer 2.000 vierkante meter presenteerden toonaangevende spelers uit de branche hun hoogwaardige zonwering- en weerbeschermingssystemen op het buitenterrein van Messe Stuttgart. Van lamellendaken en luifels tot pergola's, parasols en diverse accessoires: al deze producten konden de vakbezoekers onder het motto Buiten genieten – 365 dagen per jaar bewonderen in het bovenste en onderste deel van het Messepark.

 

Ook een kleurrijke, 150 meter lange parasollaan nodigde bezoekers uit om even in de buitenruimte te vertoeven. In totaal 20 bedrijven toonden hun producten hier. Het hoogtepunt was volgens de organisatie de Magnum parasol van Bahama GmbH. Met een oppervlakte van 12 x 12 meter werd deze parasol in het Messepark opgesteld. De weerbeschermingssystemen werden door de vakbezoekers uitvoerig getest onder reële omstandigheden – bij zonneschijn, wind en kou. In totaal lieten 88.000 bezoekers zich tijdens de vijf dagen van Intergastra informeren over de onderwerpen hotel en gastronomie.


Volgens Markus Tischberger, Manager Beurzen en Evenementen Intergastra, is de vraag naar buitenoplossingen in hotels en restaurants is duidelijk voelbaar. Dit heeft de organisatie ertoe aangezet om tijdens de beurs weer Outdoor.Ambiente.Living te organiseren. 'Ik ben blij dat we de synergieën in het bedrijf hebben benut en dit project zo succesvol hebben kunnen ontwikkelen. We zullen het in de toekomst ook nog verder uitbreiden.'

 

Twee weken na deze beurs konden de bedrijven hun producten ook tonen op R+T de vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen. Vrijdag 23 februari is de laatste dag voor deze beurs.


De volgende editie van Outdoor.Ambiente.Living vindt plaats tijdens Intergastra (7 t/m 11 februari 2026).Links

www.messe-stuttgart.de
www.messe-stuttgart.de/r-t/
https://www.messe-stuttgart.de/outdoor-ambiente-living

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, zonwering, insectenwering, horren, markies, scherm, doek, rolluik, terras, terrasoverkapping, screen, binnenklimaat, beheersing, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #rtexpo, #rt2022, #landesmesse, #rt2024

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Smeltkroes
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Solange. Een feest van uitbundige patronen en ingetogen etnisch chique.
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden