Outdoor collectie Blomus

Dinsdag 28 november 2023

Blomus komt met een nieuwe tuinmeubelcollectie van ontwerpbureau Kaschkasch. Het berijf is eind januari te vinden op Ambiente in Frankfurt.
Outdoor collectie Blomus
Outdoor collectie Blomus Outdoor collectie Blomus

Tegenwoordig worden buitenruimtes – balkons, terrassen en tuinen – Volgens Blomus met dezelfde aandacht ingericht als onze interieurs. Om dit te vieren hebben Florian Kallus en Sebastian Schneider, van het Duitse ontwerpbureau Kaschkasch, een complete tuinmeubelcollectie ontworpen voor Blomus. Yua bestaat uit een eettafel, twee kleinere bistrosets, loungestoelen, lagere tafels en een bank. De serie wordt gekenmerkt door gebogen platte oppervlakken die worden gecombineerd met structurele buizen.

 

Het assortiment omvat een grote eettafel en een keuze uit ronde of rechthoekige bistrotafels. Verkrijgbaar in twee tinten – silk grey en granite grey . Voor de stoelen is er keuze uit een dichte (Yua) of open (Yua Wire) variant en voor een uitvoering met of zonder armleuning. De stoelen zijn dankzij de rubberen nokken stapelbaar en de bijpassende kussens bieden extra zitcomfort.

 

Yua – wat verbondenheid betekent in het Japans – maakt deel uit van een groter assortiment buitenmeubilair van het Duitse Kaschkasch voor Blomus, met ligbedden, tafels en verlichting voor buiten. De bedrijf is onder meer aanwezig op vakbeurs Ambiente, van 26 - 30 januari in Frankfurt.Links

www.blomus.com
www.ambiente.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, meubel, kleinmeubel, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, bank, fauteuil, poef, #blomus, #ambiente

Gerelateerd nieuws
Meubels voor binnen en buiten
Het Zweedse lifestylemerk Bebó Objects ontwerpt meubilair waarmee het bedrijf de grenzen tussen binnen en buiten wil doorbreken. Dit voorjaar introduceert de firma verschillende nieuwe modellen.
lees verder
Meerdere winkelsluitingen Utrecht
Helaas zijn de afgelopen tijd verschillende Utrechtse woonfirma's gesloten. Keck & Lisa Wonen is de meeste recent winkel die zijn deuren sluit. Sinds eind vorig jaar zijn vier bedrijven met hun werkzaamheden gestopt.
lees verder
 
Prijsverlagingen Jysk
lees verder
Nieuws van Johanson Design
De Zweedse meubelfabrikant Johanson Design introduceert dit jaar opnieuw een scala aan nieuwe producten. Interieurjournaal deelt een greep uit de noviteiten.
lees verder
 
Kiss Lounge Chair door Moooi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden