Op weg naar Meubelbeurs Brussel

Donderdag 10 juni 2021

Meubelbeurs Brussel is positief gestemd. De coronaproblematiek lijkt pijlsnel te verminderen. De Belgische overheid gaf al groen licht voor het organiseren van beurzen vanaf september, dus staat van 7–10 november de Meubelbeurs Brussel gepland.
Op weg naar Meubelbeurs Brussel

Meubelbeurs Brussel zal nog wel met de nodige voorzorgsmaatregelen te maken hebben, zo verwacht de organisatie. Er wordt echter alles in het werk gesteld om het beursbezoek perfect veilig te laten verlopen. De beurs moet een feest voor de hele meubelbranche worden.

 

Volgens de organisatie hebben we in het voorbije jaar geleerd dat ontmoetingen erg belangrijk zijn. Ook voor de meubelsector. En een beurs bezoek je niet alleen om zaken te doen, maar ook om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Niets kan een gesprek van persoon tot persoon vervangen. Digitale communicatie bleek volgens Meubelbeurs Brussel geen volwaardig alternatief, enkel een aanvulling. Van 7–10 november zijn exposanten en bezoekers daarom dus weer van harte welkom in Brussel.

 

De beurs is volgens de organisatie ondertussen al behoorlijk volgeboekt, maar meer hierover wordt op een later moment bekendgemaakt. Al vele jaren werkt de Meubelbeurs Brussel samen met Optimo voor het jaarlijkse trendseminarie. Wegens Covid-19 is dat dit jaar opnieuw digitaal: Optimo Trendwebinar 2021. Op dinsdag 29 juni 2021 om 10 uur vindt deze plaats, details volgen nog.Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaïek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, crisis, corona, covid-19, #meubelbeursbrussel, #mbb, #brusselsexpo, #meubelbeurs, #meubelbeursbe

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in België en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden