Op naar de ICG-Show

Vrijdag 04 december 2020

Meer dan 2.000 exposanten uit 63 landen hebben zich al aangemeld voor de International Consumer Goods Show (ICG-Show). Deze vakbeurs combineert eenmalig Ambiente, Christmasworld en Paperworld van 17 tot 20 april 2021 in Frankfurt.
Op naar de ICG-Show

De ICG-Show (International Consumer Goods Show) wordt in veel opzichten uniek en daardoor niet te vergelijken met een gewone Ambiente, Christmasworld of Paperworld. De beurs is een unieke combinatie van de productgroepen van de vakbeurzen Ambiente, Christmasworld en Paperworld. De live beursbeleving in de hallen 8 t/m 12 wordt digitaal versterkt, waardoor volgens Messe Frankfurt de best mogelijke combinatie van fysieke en digitale beursdeelname ontstaat.

 

Het nieuwe, hybride concept stelt internationale bezoekers in staat om bestaande en nieuwe klanten te ontmoeten, inspiratie op te doen en bestellingen te plaatsen, zowel in Frankfurt als vanuit hun werkplek of thuiskantoor. De Digital Days dagen vinden plaats parallel aan de fysieke beurs en bieden een nog breder netwerk voor alle deelnemers uit de branche van over de hele wereld – speciaal voor degene die in april niet naar het evenement kunnen reizen.

 

De digitale mogelijkheden zijn gebaseerd oasis van de drie pijlers: Matchmaking (voor nieuwe contacten en ontmoetingen), Live-Stream (voor kennisoverdracht en inspiratie) en het bestelplatform Nextrade. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om - parallel aan het face-to-face event - te netwerken, geïnspireerd te worden en direct bestellen.

 

Het voordeel van de digitale toevoegingen is dat beursopeningstijden geen beletsel zijn. Exposanten en kopers zijn dus voor de beurs, tijdens de beursdagen en zelfs daarna bereikbaar en kunnen actief leads genereren. Fysieke bezoekers kunnen bijvoorbeeld in eerste instantie concentreren op hun beursbezoek en vervolgens interessante livestreams volgen, aanvullende zakenpartners zoeken en hun bestellingen plaatsen. Messe Frankfurt organiseert twee tot drie pre-events voorafgaand aan het evenement, zodat de deelnemers vertrouwd raken met de nieuwe technologie. Zodat ze op 17 april direct aan de slag kunnen.

 

Met hun ticket voor de ICG-Show krijgen bezoekers ook volledige toegang tot de Digital Days. 

 Links

consumergoodsshow.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.nl
www.messefrankfurt.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, circulair, duurzaam, trend, trends, forecast, online, internetshop, congres, netwerk, bijeenkomst, symposium, verlichting, accessoire, Heimtextil, mess frankfurt, frankfurt, icgs, icgshow, icg show, consumergoodsshow, International Consumer Goods Show, messefrankfurt, #ambiente, #christmasworld, #heimtextil, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting € 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder
 
Nieuw decoratieconcept Ikea
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden