Object Rotterdam in juli

Dinsdag 16 maart 2021

Designbeurs Object kijkt vooruit en vindt van donderdag 1 tot en met 4 zondag juli 2021 opnieuw plaats in het Haka-gebouw. Deze negende editie duurt maar liefst vier dagen lang.
Object Rotterdam in juli

Het Haka-gebouw is toch opnieuw beschikbaar gesteld door Dudok Groep, de Dordtse vastgoedontwikkelaar die het rijksmonument ontwikkelt tot bruisend bedrijfsverzamelgebouw. Het monumentale pand biedt alle ruimte om op veilige afstand de uitgebreide selectie aan design te bewonderen. Daarbij is er extra aandacht voor jong talent dat zich niet eerder heeft kunnen presenteren.

 

Object is een pop-up platform voor eigentijds design. Directeur en curator Anne van der Zwaag selecteert elke editie opvallende ontwerpen op het grensgebied van product, meubels, mode, sieraden, grafisch ontwerp en architectuur - van zowel gevestigde namen Simone Post, Wild Animals, Jonne Stout (zie foto) en Bas Kosters als aanstormende designers Athena Gronti en Julia Lok. Hierbij is veel oog voor innovatief materiaalgebruik en bijzondere kleurcombinaties. Alle ontwerpen zijn (vaak voor een klein bedrag) te koop en de makers zijn aanwezig om hun werk ter plekke toe te lichten.

 

Van der Zwaag voelt het als haar plicht richting het culturele veld om er alles aan te doen om de beurs doorgang te laten vinden, op het moment dat dit verantwoord is. Daarom is weer voor het Haka-gebouw gekozen. Met 7.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte vormen de grote ruimtes van het Rotterdamse gebouw een uitermate geschikte locatie om op afstand rond te kijken. Ook zijn de openingstijden verruimd (open vanaf 10 i.p.v. 11 uur), om zo voldoende mensen de gelegenheid te geven op verantwoorde manier te komen kijken. Bezoekers kunnen online reserveren, zodat goed ingespeeld kan worden op de dan geldende richtlijnen.

 

Object Rotterdam 2021 | Haka-gebouw | Vierhavensstraat 38-42 | Rotterdam

Donderdag 1 tot en met zondag 4 juli 2021 | 10.00-19.00 uur

Tickets: volwassenen € 15, kinderen tot 12 jaar gratis.Links

www.artrotterdamweek.com
www.objectrotterdam.com
www.jonnestout.com

Tags

nieuws, interieur, woon, wonen, inrichting, design, ontwerp, architectuur, kunst, mode, woonaccessoire, stof, beurs, event, tentoonstelling, show, #hakagebouw, @objectrotterdam, #objectrotterdam, #artrotterdamweek, #simonepost, #wildanimals, #jonnestout, #baskosters, #athenagronti, #julialok

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden