Nieuwe vinylcollectie

Maandag 10 mei 2021

De nieuwe Noviloncollectie van Forbo omvat natuurlijke hout- en betondessins, zijn eenvoudig in onderhoud en bestand tegen een stootje.
Nieuwe vinylcollectie
Nieuwe vinylcollectie Nieuwe vinylcollectie Nieuwe vinylcollectie

De nieuwe Novilon Viva, Bella en Prima collectie van Forbo Flooring zijn vloeren met natuurlijke hout- en betondessins, eenvoudig in onderhoud en bestand tegen een stootje. De nieuwe collectie omvat veel lichte houttinten, maar ook kastanje- en walnootmotieven en een rustige vlakke eik bijvoorbeeld. Daarnaast veel betonnen, all-over prints en een achttal verfijnde visgraatdessins.

 

De deelcollectie Viva Beton bestaat uit veel betondessins in warme grijstinten die passen bij de industriële stijl. Strak, modern, maar toch warm en gezellig. Door de natuurlijke embossing voelen ze ook levensecht.

 

De Viva Hout collectie bestaat uit brede of smalle planken, naturel, whitewash of warm kastanje, visgraat of Hongaarse punt.

 

Novilon Bella verrast door de lichte motieven en structuren. De collectie bestaat uit beton, klassieke planken met een lichte houttint, een marmerstructuur en het tijdloze terrazzo in terug. 

 

Tenslotte omvat Novilon Prima een aantal stoere, strakke betonkleuren en natuurlijke houtdessins. De collectie werd ontworpen met starters in gedachten en geldt volgens Forvo als een kwalitatieve vloer met unieke dessins voor een aantrekkelijke prijs.

 

Novilon is geschikt voor vloerverwarming, lichtverend en dus aangenaam aan de voeten, heel eenvoudig te reinigen, antistatisch en ijzersterk. Forbo geeft dan ook een garantie van maar liefst 15 jaar op elke Novilon vloer. De ‘leefvloer’ dempt het contact- en omgevingsgeluid voorts aanzienlijk. De Novilon vloeren worden geleverd op kamerbreed vinyl in breedtes van twee, drie of vier meter (en is tot 40 vierkante meter los te leggen). Novilon wordt volgens Forbo ftalaatvrij en duurzaam geproduceerd in Nederland.Links

www.forbo-flooring.be
www.forbo-flooring.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, tapijt, vinyl, pvc, zeil, novilon, marmoleum, linoleum, allura, colorex, eterna, sarlon, flotex, embossing, 3D, 3D embossing, marmoleum, textura, novilon, novilon nova, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, prima, viva, bella, #forboflooring, #forbo, #novilon

Gerelateerd nieuws
Balta wil af van tapijttegels
Het West-Vlaamse Balta, het grootste tapijtbedrijf van Europa, wil Modulyss, zijn Europese merk van tapijttegels, verkopen volgens de Belgische krant de Tijd. Balta, dat al enkele jaren in financieel zwaar weer zit, had daarover een bijna-akkoord met het Amerikaanse Mohawk.
lees verder
Toekomst van schone vloeren
Microban International zal gaan exposeren op de CFJ LIVE Virtual Flooring Expo op 1 juli 2021. De toonaangevende expert in antimicrobiŽle oplossingen zal zijn portfolio van ingebouwde antimicrobiŽle technologieŽn presenteren en demonstreren hoe deze worden gebruikt om schoon in de vloerwereld te herdefiniŽren
lees verder
Inschrijving NK stofferen open
Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) vind plaats op zondag 12 september 2021 plaats tijdens Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
Forse uitbreiding schoonloopmatten
Emco heeft haar assortiment schoonloopzones fors uitgebreid, hetgeen onder andere ook meer ontwerpvrijheid mogelijk maakt met deze producten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden