Nieuwe vertegenwoordigers Heditex

Zaterdag 16 september 2023

Groothandel Heditex heeft sinds kort twee nieuwe accountmanagers aangenomen: Peter van den Bosch en Bram Kennis.
Nieuwe vertegenwoordigers Heditex
Nieuwe vertegenwoordigers Heditex

Al meer dan 45 jaar werkt Heditex als groothandel en producent aan het leveren van een compleet productenpakket voor de woning- en projectinrichting, gordijnateliers, zonweringsbedrijven en parkethandel.

De nieuwe aanwinsten komen te werken in een gezellig team van 35 'vakidioten'. Peter van den Bosch (foto 1, samen met verkoopdirecteur René Dekken) is begonnen als accountmanager in de regio Noord-Holland en Utrecht en Bram Kennis (foto 2) in Zuid-Holland. Hun werkzaamheden bestaan onder andere uit het:
• vinden van nieuwe projecten en verkoopkansen (new business);
• uitbouwen van bestaande relaties (relatiebeheer);
• geven van periodieke verkooptrainingen;
• uitvoeren van het strategisch sales jaarplan.

Peter was na een lang dienstverband van ruim 20 jaar als bedrijfsleider bij Van der Meer & Lommers tot 2011, als accountmanager werkzaam bij onder meer Mateboer, Smart Window Design, Suncoblinds en tot voor kort bij ABZ Raamdecoratie.
Bram was eerder actief in de autobranche (Brezan en Renault), maar was aflopen bijna twee jaar accountmanager voor Veneta.

Heditex, met vestigingen in Vlaardingen en Boxtel, staat vanaf volgend week zondag 24 september drie dagen op de woningtextielvakbeurs Interieurcollectiedagen (Incoda) in Gorinchem met twee stands: één voor het merk Meister (met de nieuwe salespromoter Quinten Esmeijer) en één voor het merk Bodiax. Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.heditex.com
www.abzraamdecoratie.nl
www.bodiax.com
www.bvprojectinrichting.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.meister.com
www.meisterwerke.com
www.suncoblinds.nl
www.vandermeerenlommers.nl
www.veneta.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvc-vloeren, laminaatvloeren, collectie, merk, distributie, a-merk, exclusief, beurs, interieurbeurs, toekomst, visie, stand, exposant, presentatie, winkelpresentatie, dealers, klanten, vestigingen, raamdecoratie, fournituren, personalia, #bodiax, #meister, #meisterwerke, #incoda, #interieurcollectiedagen, #heditex, #bvprojectinrichting

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden