Nieuwe projectcollectie van Kobe

Vrijdag 30 september 2022

Kobe introduceert een nieuwe reeks inherent FR stoffen, die zijn ontwikkeld met de nadruk op de esthetische kenmerken die passen bij zowel woningen als commerciŽle ruimtes.
Nieuwe projectcollectie van Kobe
Nieuwe projectcollectie van Kobe Nieuwe projectcollectie van Kobe Nieuwe projectcollectie van Kobe Nieuwe projectcollectie van Kobe

De FR-stoffen van Kobe zijn door Kobefab ontwikkeld met de nadruk op de esthetische kenmerken die passen bij zowel woningen als commerciële ruimtes. Ze voldoen alle aan de strenge contractnormen op het gebied van onderhoud en internationale FR-normen.

 

Azora FR (foto 1 en 2) is éen van de highlight’s van deze collectie. Azora FR is echt uniek in zijn soort, want het is een van de eerste kamerhoog, geweven velours. De velours is geweven van inherent FR-garens met een korte, zachte pool. Deze heeft een sublieme, all-over glans die bijdraagt aan de diepte van de kleuren, waardoor deze een elegantie uitstraling krijgt.

 

Tamala FR (foto 3,4 en 5) is dobby weefsel van GRS-gecertificeerde 100% geryclede FR-garens. Deze garens voldoen aan de Global Recycling Standards. Tamala is 305 cm hoog en daardoor geschikt voor de meeste raamhoogtes. De stof heeft een open geweven constructie met een natuurlijke, matte en eigentijdse uitstraling. Tamala kan zowel in de hoogte als in de breedte geconfectioneerd worden.

 

Alle stoffen zijn ingekocht met duurzaamheid als belangrijkste aandachtspunt en worden geweven door Öekoteks-leveranciers. 

 Links

www.kobe.eu

Tags

nieuws, interieur, stoffen, gordijnen, meubelstoffen, transparanten, daglicht, transfusie, privacy, verduistering, stijl, trendy, stabliteit, maatvastheid, confectioneren, draperen, nieuw, collectie, projecten, commercie, interiorfabrics, #frcollectie, #kobe, #kobefab

Gerelateerd nieuws
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
Kantooroplossingen op Ambiente
Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Raamdecoratie volgens laatste trends
Groothandel Intr lanceert een nieuwe collectie Wepro raamdecoratie, die te bestellen is via een online bestelconfigurator.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden