Nieuwe exposanten MBB 2019

Dinsdag 17 september 2019

Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
Nieuwe exposanten MBB 2019
Nieuwe exposanten MBB 2019 Nieuwe exposanten MBB 2019

Zo brengt Joli dit jaar het merk Per/Use mee naar Meubelbeurs Brussel. Dit is een hoogwaardig Belgisch merk van meubelen en woonaccessoires. Ook het Belgische Fusion Tables, dat tafels produceert die in een biljarttafel kunnen veranderen, toont zich voor het eerst.

 

Uit Italië zullen Aerre Italia (foto 2), Homes, Kermes Divani en Vitarelax te zien zijn. Femira, Loddenkemper en Germania Werk Krome zijn nieuwe Duitse exposanten, ook Nolte is opnieuw aanwezig ondanks de recente reorganisatie. Deense gezelligheid wordt verwacht van Actona Company. Ook het Poolse Sits zal voor het eerst in Brussel te zien zijn. Uit Portugal komt Cacio terug. Het Nederlandse Bijnen nam onlangs Adatto over, en reserveerde daarvoor een extra stand.

 

Aanvullers voor het segment Brussels by Night in hal 6 zijn Health Care Europe, (MLily, bekend als sponsor van Manchester United) Dico Möbel (foto 3) en Isbir. Daarnaast wachten verschillende andere topnamen nog op een eigen plekje in deze hal. Een warme en trendy sfeer vinden we volgens de organisatie terug in de segmenten Fusion en Boutique, in hal 8. Nieuwe namen hier zijn onder andere Moods Collection, PLM Design, Flam & Luce, Profurn, B-Etnika, Antika, Decostar en Quality House.Links

www.meubelbeurs.be
www.dico-moebel.de
www.aerredivani.it

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, #meubelbeursbrussel, #joli, #fusiontables, #AerreItalia, #Homes, #KermesDivani, #Vitarelax, #Femira, #Loddenkemper, #GermaniaWerkKrome, #Nolte, #ActonaCompany, #sits, #Cacio, #Bijnen, #adatto, #Mlily, #dicomoebel, #Isbir, #Moods Collection, #PLMDesign, #Flam&Luce, #Profurn, #B-Etnika, #Antika, #Decostar, #Quality House

Gerelateerd nieuws
 
Daling woonretail april
lees verder
Cevilit weer verkrijgbaar
Het merk Cevilit en de belangrijkste kwaliteiten uit de Cevilit collectie zijn terug op de markt. Leverancier van het Cevilit-pakket wordt Smellink uit Delden.
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Thea nieuw bij Fendi Outdoor
Fendi is een van de labels van de Italiaanse meubelfabrikant Luxury Living Group uit Forlě. Thea is een nieuwe telg in de Fendi Outdoor collectie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden