Nieuwe directeur Interluebke

Woensdag 06 september 2023

Dr. Frank Oehmke wordt de nieuwe directeur van Interlübke. Hij is al jarenlang managing partner bij Domovari, het bedrijf dat de fabrikant in 2022 overnam.
Nieuwe directeur Interluebke

De verlatend directeur Sebastian Freund leidde Interlübke sinds twee jaar. Hij kreeg van de familie Schramm, de voormalige eigenaren, specifiek de opdracht om de overname door de nieuwe eigenaren voor te bereiden en te organiseren. Na de succesvolle afronding van deze fase zal hij nu een functie in de bedrijfsleiding bij Schramm op zich nemen.

 

Nieuwe directeur Frank Oehmke heeft sinds de overname in augustus 2022 samen met Sebastian Freund actief de modernisering van het bedrijf gepromoot. Hij neemt nu de leiding van het bedrijf over en zal ook Domovari leiden.Links

www.interluebke.de
www. domovari.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, kast, meubilair, verkoop, verkocht, fusie, acquisitie, overgenomen, overname, personalia, interlubke, interlübke, interluebke, schramm, domovari, #domovari, #interluebke, #interlubke

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
 
Kastenprogramma Vision naar Arco
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden