Nieuwe directeur Interluebke

Woensdag 06 september 2023

Dr. Frank Oehmke wordt de nieuwe directeur van Interlübke. Hij is al jarenlang managing partner bij Domovari, het bedrijf dat de fabrikant in 2022 overnam.
Nieuwe directeur Interluebke

De verlatend directeur Sebastian Freund leidde Interlübke sinds twee jaar. Hij kreeg van de familie Schramm, de voormalige eigenaren, specifiek de opdracht om de overname door de nieuwe eigenaren voor te bereiden en te organiseren. Na de succesvolle afronding van deze fase zal hij nu een functie in de bedrijfsleiding bij Schramm op zich nemen.

 

Nieuwe directeur Frank Oehmke heeft sinds de overname in augustus 2022 samen met Sebastian Freund actief de modernisering van het bedrijf gepromoot. Hij neemt nu de leiding van het bedrijf over en zal ook Domovari leiden.Links

www.interluebke.de
www. domovari.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, kast, meubilair, verkoop, verkocht, fusie, acquisitie, overgenomen, overname, personalia, interlubke, interlübke, interluebke, schramm, domovari, #domovari, #interluebke, #interlubke

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden