Nieuwe circulaire matrassen

Donderdag 13 juni 2024

Vorige week vermeldden we dat een bekende Nederlandse matrassen- en beddenfabrikant nieuwe circulaire matrassen gaat introduceren. Maar het was niet de bedoeling om dit al te publiceren.
Nieuwe circulaire matrassen

19-06-2024: Dit artikel is aangepast

 

Omdat het nu nog niet de bedoeling was om dit nieuws naar buiten te brengen hebben we dit artikel aangepast en vragen we om geduld te hebben tot het najaar. Dan zullen we het circulaire nieuws opnieuw publiceren.

 

Hartelijk dank voor uw begrip!Links

www.interieurjournaal.com

Tags

nieuws, interieur, matras, matrasfabrikant, bed, ledikant, boxspring, fabriek, nieuwbouw, circulair, recycling, duurzaam, vervanging, transitie, generaties, innovatie, afval, levensduur, klassiek, hardheid, lichaamsdeel, ondersteuning, zone, pocketveer, slapen, comfort, #circulaire, #matras

Gerelateerd nieuws
Duurzaam aanbod matrassen
Emma - The Sleep Company, zet een stap richting duurzaamheid met de introductie van twee nieuwe initiatieven: de lancering van Emma Second Life en het volledig vernieuwde Edge-to-Edge online portfolio en matrassen.
lees verder
Carpetright UK op rand faillissement
Carpetright heeft in Groot BrittaniŽ een verzoek ingediend om een bewindvoerder aan te stellen, terwijl het werkt aan een nieuwe financiering of een overname.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
 
Wieke alweer weg bij Auping
lees verder
 
Overname Dunlopillo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden