Nieuw formules deelname imm

Woensdag 12 juni 2024

Van 12 tot 16 januari 2025 worden in Keulen opnieuw de trends van morgen neergezet. Nu de early-bird boekingsperiode is afgelopen, kunnen bedrijven hun plek op imm cologne tegen de standaard voorwaarden boeken.
Nieuw formules deelname imm

Voor geïnteresseerde bedrijven biedt Koelnmesse nieuwe formules voor deelname. De nieuwe formules zijn volgens Koelnmesse speciaal ontworpen om elke exposant het juiste pakket te bieden. Concreet betekent dit dat de expositieruimte en speciale evenementruimtes formats zullen bieden voor alle markteisen - met vitrines die nog meer ruimte bieden voor maatwerk en laagdrempelige deelnamemogelijkheden. Naast de klassieke stands - die in 2025 zoals gebruikelijk in alle standaardmaten en uitvoeringen beschikbaar zijn - heeft Koelnmesse een reeks varianten ontwikkeld.

 

Een daarvan is het formaat Interior Platforms, waarmee exposanten een designgerichte, open complete stand krijgen. Bedrijven kunnen een Interieur Platform als all-inclusive pakket boeken, waarbij zelfs het marketingpakket voor het genereren van extra aandacht is inbegrepen.

 

Het Pure Galleries formaat is gericht op interieurbedrijven voor wie hoge standaarden centraal staan in hun merkidentiteit. Het compacte, creatieve concept zal het premium Pure-segment een spannende en inspirerende nieuwe look geven.

 

Bedrijven uit 35 landen - met Duitsland en Denemarken als bijzonder sterk vertegenwoordigde landen - hebben al besloten dat in januari 2025 aanwezig zullen zijn. Onder de vlag van dit centrale thema biedt de beurs talloze mogelijkheden om te netwerken met branchegenoten uit de hele wereld. De Circles (zie foto) zijn content- en evenementenplatforms die tegelijkertijd fungeren als forums om samen te komen, te netwerken en ideeën uit te wisselen. Lezingen moeten een impuls geven aan de trends van morgen, terwijl cateringgebieden deelnemers uitnodigen om ideeën uit te wisselen. Met onderwerpen als duurzaamheid en circulariteit onderstrepen de Circles de missie van de beurs om de belangrijkste thema's van onze tijd aan te pakken.

 Links

www.imm-cologne.de/events/pure-talents-contest/
www.imm-cologne.com
www.imm-cologne.de
www.pure.imm-cologne.de
www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.nl
www.koelnmesse.de

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, meubelsector, e-commerce, online, internetshop, congres, meubelcongres, netwerk, bijeenkomst, symposium, meubelhandelaar, winkelier, retail, design, designmeubel, meubelbeurs, meubelvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, verlichting, accessoire, badkamer, projectinrichting, stof, behang, wandbekleding, karpet, RS Vision Expo, koeln, keulen, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, Living Interiors, project, kantoor, huisshow, evenement, stoel, fauteuil, tafel, bank, indoor, outdoor, binnen, buiten, tuin, tuinmeubel, garden, serre, lounge, ontwerp, talent, #imm, #imm25, #imm2025, #immcologne, #puretalents

Gerelateerd nieuws
Mogelijke overname Carpetright UK
Tapi wil Carpetright UK overnemen nadat dit bedrijf in grote financiële problemen is gekomen.
lees verder
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei Kijk op Gordijnen
De franchiseformule Kijk op Gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden